عبدالله علیخانی تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو» وضعیت گیشه سینما را در سال ۹۴ نا امید دانست و بیان کرد: از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم، از طرف مسولان بر روی کلید واژه «امید» بسیار تاکید میگردد ولی وقتی که از فضای خوب و امیدواری سخن می گویم باید دلایلش را هم بازگو کنیم. بنده وجود داشتن این فضا احساس نمی کنم ،کما اینکه در سال ۹۳ فیلم های نظیر مدرسه موشها۲، آتش بس۲، معراجی ها و طبقه حساس وجود داشتند که پروانه ساخت همگی مربوط به دولت و معاونت سینمایی سابق ارشاد بود. این آثار به فروش خوب فیلم ها بسیار کمک کرد. ولی امسال هیچ فیلمی را در جشنواره فجر مشاهده نکردیم که توانایی فروش خوب در گیشه را در دل خود جای داده باشد.
وی در ادامه گفت: مسئله بعدی که خیلی به چشم می آید، نحوه دریافت پروانه ساخت ونمایش فیلم ها است. پروانه براساس روابط موجود، اعطا می شود. این مجوزهای ساخت باعث فراموشی سینما و رفتن مردم خواهد شد. باید براساس چارچوپ و تعاریفی که وجود دارد به فیلم ها پروانه ساخت اعطا کرد نه بر پایه رابطه، امیدوارم در سال ۱۳۹۴ شاهد تجدیدنظر سیاست های اساسی برای کسب پروانه ساخت فیلم ها از معاونت سینمایی ارشاد باشیم.
تهیه کننده «زندگی خصوصی» در رابطه با سایر تجهیزات سینمایی و افزایش سالن های سینمایی، عنوان کرد: سینمای ایران به لحاظ تجهیزات، بسیار مجهز تر از کشورهای آسیا و خاورمیانه است ولی تعداد سالن هایی که در این چندین ماه افتتاح شده است، همگی ثمر تلاش دولت قبل بوده است که به لحاظ سیستم های جانبی وضعیت مطلوبی دارند و برای تماشاگر راضی کننده است. در بحث تجهیزات باید سال کار آخر دولت یازدهم را به دقت دنبال کنیم و ثمره آنها را مشاهده کنیم.