آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۵۱۹
نقوی حسینی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت بدون مصوبه مجلس نمی‌تواند پروتکل الحاقی را اجرا کند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: پروتکل الحاقی جزیی از توافق نامه نهایی تیم مذاکره کننده ایران با ۱+۵ است و اگر مجلس آنرا را تصویب نکند دولت نمی‌تواند جزییاتش را اجرایی کند.

سید حسین نقوی حسینی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در واکنش به بیانیه سیاسی قرائت شده‌مان تیم مذاکره کننده ایران و ۱+۵ گفت: تفاسیر مختلف و اظهار نظرهای متفاوت از متنی حاصل می‌شود که متن صریح و روشن و شفاف نباشد و از اصطلاحات و جملات قابل تفسیر استفاده شده باشد و متاسفانه در بیانیه روز گذشته نیز از اصطلاحات کلی استفاده شده است به همین دلیل بیانات و اظهار نظرهای مختلف از این بیانیه از سوی طرفین مطرح می‌شود.


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس با بیان این مطلب که برخی از موضوعات از طریق شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود و نمایندگان مجلس در موضوعات شورای عالی امنیت ملی ورود پیدا نمی‌کنند، گفت: پروتکل الحاقی جزیی از توافق نامه نهایی تیم مذاکره کننده ایران با ۱+۵ است و اگر مجلس پروتکل الحاقی را تصویب نکند دولت نمی‌تواند جزییات آنرا در کشور اجرایی کند.


نماینده مردم ورامین در خانه ملت در ادامه بیان کرد: یکی از موضوعات مهم و ابهامات موجود در بیانیه زمان لغو یکجانبه تحریم‌ها است چراکه لغو تحریم‌ها بصورت یکجا از خطوط قرمز ایران در مذاکرات مطرح بوده است.


وی در ادامه تصریح کرد: تیم مذاکره کننده در مذاکرات باید بر سر هر موضوعی که مذاکره می‌کنند یا با کشورهای ۱+۵ به توافقی دست می‌یابند باید تحریم‌ها یک جا لغو شوند اما بیانیه‌ای که روز گذشته صادر شد چنین مطلبی را نمی‌رساند چرا که در بیانیه از لفظ تعلیق تحریم‌ها استفاده شده که این گونه بیانات ابهامات را بیشتر کرده است.


نقوی حسینی بیان داشت: از متن بیانیه روز گذشته اینگونه برداشت می‌شود که تعلیق تحریم‌ها را نیز به راستی آزمایی آژانس بین المللی منوط کرده است که خود این موضوع مسائل و مشکلات بسیاری را در آینده ایجاد خواهد کرد چرا که موضع آژانس نسبت به ایران مشخص است و همواره در قبال ایران استخوان لای گلو نگاه داشته است بگونه‌ای که بار‌ها بیان کرده که با ایران همکاری خوبی دارد اما از طرف دیگر در بیانیه‌های خود مطرح می‌کند که در مقابل برنامه هسته‌ای ایران با ابهاماتی مواجه است و حتی زمان راستی آزمایی آژانس در بیانیه مشخص نشده است و معلوم نیست که آژانس در چه زمانی می‌خواهد این راستی آزمایی را انجام دهد چرا که یک روزه راستی آزمایی انجام نمی‌گیرد.


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در سه ماهی که برای توافق نهایی زمان باقی است تیم مذاکره کننده باید الزاماتی برای اجرای تعهدات طرف مقابل را بطور دقیق مشخص کنند.


وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیانیه روز گذشته چارچوب اصلی توافق نامه نهایی محسوب می‌شود باید در توافق نهایی تمام جزییات توافق نامه را تیم مذاکره کننده ایران دقایقا شفاف کنند تا هیچ کس نتواند مطالب آن را به برداشت‌های مختلف تفسیر کرد.


نقوی حسینی خطاب به اعضای تیم مذاکره کننده گفت: باید متن فارسی و انگلیسی در توافق نامه نهایی با یکدیگر منطبق باشد چرا که هر تفاوت میان دو متن باعث خواهد شد تا تفاسیر متفاوتی از سوی مسئولان و افراد مطرح شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰
اصولا دولت اصلا قانون رو قبول نداره
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار