آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۰۵۲۶

دعوت دانشجویان دانشگاه تهران از ظریف برای پاسخگویی درباره ابهامات بیانیه لوزان

بسیج دانشجویی و انجمن علمی علوم سیاسی دانشکده حقوق دانشگاه تهران با صدور نامه‌ای خطاب به ظریف اعلام کردند: در ذهن دانشجویان سوالات بسیاری وجود دارد که نتیجه آن در زمان فعلی تنها به این می‌انجامد که مذاکرات سوئیس داد و ستدی نامتوازن بوده است.
دعوت دانشجویان دانشگاه تهران از ظریف برای پاسخگویی درباره ابهامات بیانیه لوزان

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، بسیج دانشجویی و انجمن علمی علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با صدور نامه‌ای خطاب به محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کردند: تجربه مذاکرات ژنو، سعدآباد، بروکسل و پاریس نیز نشان داد که اعتماد به آژانس انرژی اتمی و کشورهای غربی نه تنها پاسخگوی به اصطلاح نگرانی‌های آنان نبوده، بلکه نگرانی های ادعایی را افزایش داده و انتظاراتشان را برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران بیشتر کرده است.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است: در ذهن دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران سوالات بسیاری وجود دارد که نتیجه آن در زمان فعلی تنها به این می‌انجامد که مذاکرات سوئیس داد و ستدی نامتوازن بوده است.

 

متن این نامه بدین شرح است:

 

«جناب آقای دکتر محمد جواد ظریف

 

وزیر محترم امور خارجه

 

سلام علیکم

 

دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران حضرتعالی و سایر اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان را فرزندان انقلاب می‌دانند و به شما اعتماد داشته و معتقدند که حضرتعالی تاکنون برای حفظ حقوق و عزت کشور تمام تلاش خود را به کار برده و از این به بعد نیز به همین ترتیب عمل خواهید کرد. به همین خاطر ما دانشجویان برای آنکه در جهت همدلی و همزبانی با دولت اولین قدم را برداریم از زحمات جنابعالی تشکر می‌کنیم.

 

اما روشن است که همدلی و همزبانی امری دوسویه است. بعد از مذاکرات هسته‌ای سوئیس، نگرانی‌های بسیاری در جامعه دانشگاهی کشور به وجود آمده است که با تبلیغات یک جانبه و فتح الفتوح نشان دادن نتایج به دست آمده از مذاکرات، به هیچ عنوان از بین نمی‌رود.

 

این روزها در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران که تخصصی‌ترین مرجع علمی ارزیابی مذاکرات از لحاظ حقوقی و سیاسی محسوب می‌شود بسیاری از اساتید و دانشجویان به شدت نگران آنند که صنعت هسته ای کشور با اجرای توافقات حاصل شده به صنعتی دکوری تبدیل شده و در عوض امتیاز مناسب و قابل قبولی عاید کشور نشده و منافع ملی نادیده گرفته شود.

 

تجربه مذاکرات ژنو، سعدآباد، بروکسل و پاریس نیز نشان داد که اعتماد به آژانس انرژی اتمی و کشورهای غربی نه تنها پاسخگوی به اصطلاح نگرانی‌های آنان نبوده، بلکه نگرانی های ادعایی را افزایش داده و انتظاراتشان را برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران بیشتر کرده است.

 

نگرانی‌ها از آنجا بیشتر می‌شود که بسیاری از دانشجویان احساس می‌کنند با تعهدات پذیرفته شده توسط ایران در مذاکرات سوئیس احتمالا نه چرخ سانتریفیوزها بچرخد و نه چرخ کارخانه‌ها. زیرا که معتقدند این نوع تفکر کاملا غلط، عقیم و بی‌فایده است و با دادن آدرس اشتباه به مردم و بالا بردن دروغین انتظارات از نقش تعلیق تحریم‌ها بر معیشت آنان، آسیب‌های جدی به اقتصاد مردم و صنعت هسته ای کشور وارد می‌شود .

 

در ذهن دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران سوالات بسیاری وجود دارد که نتیجه آن در زمان فعلی تنها به این می‌انجامد که مذاکرات سوئیس داد و ستدی نامتوازن بوده است و سنگینی تعهدات ایران در زمینه های مختلف، از جمله موضوع غنی سازی، سایت فردو و آب سنگین اراک، محدودیت در تحقیق و توسعه، نظارت های گسترده و موارد دیگر که همگی برخلاف ماده ۴ ان پی تی است، به شدت منافع ملی را با خطر مواجه می‌کند.

 

به همین جهت از شما فرزند انقلاب دعوت می‌کنیم تا با حضور در دانشکده حقوق دانشگاه تهران به سوالات متعدد دانشجویان،  آن هم در فضایی که عقلانیت در آن حاکم است و نه ذوق زدگی ، پاسخ دهید.

 

حضور جنابعالی از جانب دانشجویان نوعی همدلی و همزبانی با ملت تلقی می‌شود و بیش از پیش منجر به تحکیم ارتباط میان مسئولین و دانشگاهیان خواهد بود، به ویژه آنکه رئیس جمهور محترم بر نقش دانشگاه و دانشگاهیان در روشن شدن ابعاد توافقات هسته ای ایران تأکید دارند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار