به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، همایش فرزندان انقلابی 2 در این دانشگاه برگزار شد.
در این برنامه که 20 فروردین ماه برگزار شد، اعضای انجمن های اسلامی دانشگاه های استان، آیت الله حیدری (نماینده ی مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه ی موقت اهواز)، دکتر خانلو و حجت الاسلام شفیعی (مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان) حضور داشتند.
گفتنی است در ابتدای این جلسه، میلاد خدری دبیر انجمن اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز از حضور مهمانان و انجمن های اسلامی استان تشکر کردند و عنوان کرد: در شرایط امروزی بالا بردن روابط انجمن های اسلامی امری حیاتی است که رهبری هم در شعار امسال بر آن تاکید داشتند.
خدری در ادامه ی سخنان خود گفت: ما وظیفه داریم با تلاش دو چندان در انجام این عمل، خود و جامعه را به سمت شعار امسال سوق دهیم و موقعیت کنونی ایران به عنوان تاثیر گزارترین مهره در منطقه و دنیا را نباید با عدم همکاری ها و همدلی ها خدشه دار کرد.
در ادامه برنامه، اکبر بهاری (ادوار انجمن) در سخنرانی خود به تبیین شعار سال که به نام دولت و ملت، همدلی و هم زبانی نام گزاری شده پرداخت و عنوان کرد: دورانی که ما امروز در آن قرار داریم شروع یک مرحله جدید در عمر این انقلاب استبعد .
بهاری گفت: بعد از ۳ دهه از گذشت عمر این انقلاب باید اختلافات را کنار گذاشت و بر رشد و ارتقای سطح علمی و پیشرفت کشور عزیزمان بیفزاییم و امسال با این نام گزاری به امید خدا گامی جدید برای سربلندی اسلام و کشورمان در دنیا باشد.
محمود بویری دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشگاه شهید چمران اهواز در این برنامه، از کتاب خود به نام معراجی ؛ که روایتی از زندگی و خاطرات شهید غلامعباس احمد پور می باشد رونمایی کرد.
وی درباره ی جریان شناسی جنبش دانشجویی، فراز و فرود های این جریان و نقاط عطف و تاریخ ساز آن صحبت کردند.
لازم به توضیح است که در ادامه ی این جلسه، آیت الله حیدری مهمان بعدی این همایش به تبیین نامه رهبر معظم انقلاب به انجمن های اسلامی در سال ۹2 پرداختند و خاطر نشان کردند که اخلاق یک فرد تشکیلاتی یا همان تشکیلاتی بودن در همین 5 بند خلاصه می شود.
ایشان فرمودند: رهبر معظم انقلاب در ابتدا از شماها به عنوان فرزند انقلابی خود یاد کرده که این یک مسٔولیت سنگین بر دوش شماهاست و همچنین از صلاحیت شما خبر می دهد.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه ی سخنان خود، خاطر نشان کردند: رهبر معظم انقلاب از شما ها خواسته اند که پیشرفت در زمینه علمی را هدف قرار دهید و در کنار آن خود را از منیات دور کرده و به سمت اهل بیت و معارفشان در زندگی سوق دهید، که این خود عین خود سازی است.
امام جمعه ی موقت اهواز در جمع دانشجویان انجمن اسلامی خوزستان عنوان کرد: در این نامه و در بند دوم، ایشان شما را افسران جنگ نرم میدانند ؛ که افسری کردن هم بدون علم و دانایی امکان پذیر نیست، افسرانی همانند عمار که بتوانید مولای خود را در روشن ساختن تاریکی ها و شبهات کنونی یاری کنند که این راه نیزاستقامتی مثل مالک اشتر می خواهد.
آیت الله حیدری فرمودند: در بند سوم ایشان به خوب نکته ای اشاره کردند و آن نکته این است که در اول انقلاب خیلی ها با انقلاب بودند اما اکنون جزو دشمنان نظام و دوستان غرب هستند، دانشجویان پیرو خط امام را داشتیم، اما چه شد؟؟ عده ای از آنها به انقلاب و امام پشت کردند و در سال ۸۸ رو در روی نظام ایستادند، البته عده زیادی از آن دانشجویان همیشه به اسلام وانقلاب وفادار بودند.
ایشان در پایان بیان عنوان داشتند: مسجد و تشکیلات هر دو معبد هستند و همیشه باید از اینکه به خاطر تشکیلات حقی را ناحق کرد و یا اصولی را زیر پا گذاشت دوری کرد، این مکان ها جایی هستند برای خود سازی نه چیزی برای عبادت کردن و در انتها می بینید که حضرت آقا به شما افسران جنگ نرم امیدوارند و شما را آینده سازان این مملکت می دانند اما از شما خواسته اند که صبور باشید و در این راه مشکلات را هموار کنید.
گفتنی است در ادامه ی این برنامه، حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های استان به چرایی نام گذاری سال به این نام پرداخت و تاکید کرد: باید بین مردم جامعه و مسٔولین یک همدلی و همکاری شکل بگیرد و در شرایط کنونی که در یک جنگ فرهنگی قرار داریم، نفاق و دوری افراد ، گروه ها و مردم از هم ؛ دردی را دوا نمی کند.
ایشان گفتند: درست است که اختلاف سلیقه ها وجود دارد اما باعث کم رنگ شدن همدلی ها نباید بشود بویژه در بدنه انجمن های اسلامی و در کارهای تشکیلاتی اگر همدلی در کار نباشد کار شکنی ها بالا می رود که در این صورت حتی نمی توانیم در خودمان تاثیری ایجاد کنیم چه برسد به جامعه ؛ همدلی در کارها باعث افزایش خیر و برکات در نتیجه می شود.
در انتهای این برنامه، دکتر خانلو درباره ی مشکلات و آفت های دانشجویان تشکیلاتی صحبت کردند و گفتند: آفت هایی که هیچگاه قصد تمام شدن را ندارند.
وی با گله کردن از جریان های دانشجویی به خاطر عدم مطالعه و آماده سازی خود برای شبهات و مشکلات عنوان کردند: چرا هنوز خطر را درک نمی کنید اگر اینطور باشد پس فرق شما با دانشجویان عادی چیست؟ وی با تاکید بر کار گروهی و تشکیلاتی در انجمن ها افزود باید در کنار کار تشکیلاتی از خودسازی قافل نشوید.
لازم به توضیح است، در پایان با اکران فیلم لکه، که از فیلم های برگزیده ی جشنواره فیلم عمار می باشد که با استقبال خوب مهمانان این برنامه مواجه شد این نشست به کار خود پایان داد.