کد خبر:۴۰۱۴۴۵
در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح شد؛
خشایار الوند: نگارش ۷ قسمت از«پایتخت ۴» تمام شده است
نویسنده سریال «پایتخت۴» گفت: این سریال در مرحله پیش تولید و نوشتن فیلمنامه قرار دارد و درهفته آینده اولین سکانس فیلم در شمال کلید خواهد خورد.
خشایار الوند نویسنده سریال «پایتخت۴»در گفتگو با خبرنگار سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با آخرین وضعیت تولید این سریال، اظهار کرد: هم اکنون سناریو برای ۷ قسمت این سریال به پایان رسیده است و به احتمال قوی سکانس شروع این فیلم در شمال آغاز می شود. بیشتر صحنه و فضای سریال در شمال کشور می گذرد.
وی در ارتباط با حضور بیژن «شیب بام» گفت: کارکترهای گوناگونی در فیلمنامه وجود دارد که سیروس مقدم و محسن تنابنده باید ببیند از حضور وی در این فیلم چگونه استفاده کنند یا اصلا شرایط برای بازی بیزن با چنین وضعیت روحی که دارد، مناسب تلقی می شود؟
گفتنی است که هم اکنون سریال «پایتخت۴» در مرحله پیش تولید و نوشتن فیلمنامه قرار دارد.
به غیر از مهران احمدی همه بازیگران سری قبلی در سری چهام این فیلم حضور دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.