مصطفی سلیمانی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص برنامههای کمیته هوا و فضای دانشگاه پیام نور مشهد در ترم جاری گفت: مهمترین برنامه ما در سال جاری شرکت در مسابقات هوا و فضای دانشگاه امیرکبیر تهران است.
وی از حضور گلایدر ویژه کمیته هوا و فضای دانشگاه پیام نور مشهد در این مسابقات خبر داد و افزود: برای اولین بار تصمیم داریم گلایدر وِیژه خود را در مسابقات هوا و فضای دانشگاه امیر کبیر تهران شرکت داده و امیدواریم این گلایدر موفق عمل کند.
این فعال دانشجویی گلایدر ویژه را گلایدری رادیو کنترلی دانست و خاطرنشان کرد: این گلایدر باید برخلاف گلایدر ساده مسیر مخصوصی را پیموده و با رادیو کنترل هدایت شده و در قسمتهایی از مسیر توان دور زدن و همزمان در مسیر بودن را داشته باشد.
هزینه ساخت گلایدر ویژه بیش از یک میلیون تومان است
مسئول کمیته هوا و فضای دانشگاه پیام نور مشهد هزینه ساخت یک گلایدر ویژه با کیفیت خوب را بیش از یک میلیون تومان دانست و با اشاره به عدم حمایت دانشگاه در تامین هزینهها جهت ساخت گلایدر گفت: علاوه بر هزینه ساخت، هزینه تهیه دستگاه رادیو کنترل نیز در حداقل کیفیت خود چیزی بیش از 400 هزار تومان است که تامین تمام این هزینهها بر دوش دانشجویان میباشد.
سلیمانی به حضور چهار تیم از دانشگاه پیام نور مشهد در مسابقات هوا و فضای دانشگاه امیر کبیر اشاره کرد و گفت: در این مسابقات از دانشگاه پیام نور مشهد در بخش گلایدر ساده چهار تیم و در بخش گلایدر ویژه تنها یک تیم حضور خواهند داشت.
وی با اشاره به در اختیار داشتن رکورد کشوری در بخش گلایدر ساده در مسابقات امیر کبیر گفت: سال گذشته در این مسابقات موفق شدیم رتبههای اول و سوم را از آن خود کرده و رکورد کشوری را به شکلی جابه جا کنیم که احتمال تغییر آن در سالهای اخیر برای هیچ تیمی وجود نداشته باشد.
این فعال دانشجویی ترکیب تیمهای شرکت کننده دانشگاه پیام نور را اغلب مشترک دانست و افزود: اغلب تیمهای گلایدر با توجه به استقبال دانشجویان خانم از این رشته ترکیبی میباشند به نحوی که تیم اول ما در مسابقات سال گذشته دانشگاه امیر کبیر ترکیبی از دو خانم و دو آقا بودند.
انجمن علمی هوا و فضا را ایجاد کردهایم
مسئول کمیته هوا و فضای دانشگاه پیام نور مشهد خاطرنشان کرد: در طول عمر کوتاه دو ساله کمیته هوا و فضای دانشگاه پیام نور مشهد افتخارات بسیاری را دانشجویان این کمیته رقم زدهاند که برای تداوم یافتن نیاز به حمایت مسئولان دارد.
سلیمانی از ایجاد انجمن علمی هوا و فضا در این دانشگاه خبر داد و بیان داشت: این کمیته توانسته است برای ورودیهای جدید دانشگاه در رشته هوا و فضا شرایط خوبی را جهت ساخت گلایدر و رسیدن به جایگاه مناسب در این رشته فراهم کند.
وی تعداد دانشجویان ورودی جدید در سال 93 در رشته هوا و فضا را 40 نفر دانست و تاکید کرد: از این تعداد حدود 25 نفر در کمیته هوا و فضای دانشگاه ثبت نام کردهاند که در صورت غیرحضوری نبودن کلاسهای آموزشی، با توجه به پتانسیل این کمیته میتوانستیم تمام این افراد را جذب کمیته هوا و فضای دانشگاه کنیم.
مسابقات کیفی گلایدر را برای اولین بار در کشور برگزار میکنیم
این فعال دانشجویی از برگزاری مسابقات گلایدر در مشهد در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تلاش داریم برای اولین بار مسابقات گلایدر را با کیفیتی بالا و متفاوت با آن چه در کشور تا کنون انجام شده است به میزبانی دانشگاه پیام نور مشهد برگزار کنیم.
مسئول کمیته هوا و فضای دانشگاه پیام نور مشهد ادامه داد: در حاشیه نمایشگاه تکنولوژیهای برتر در مشهد توانستیم با شهرداری و برخی صنایع مرتبط برنامه ریزیهایی را جهت برگزاری با کیفیت این مسابقات برای اولین بادر در کشور داشته باشیم.
سلیمانی در پایان با بیان این نکته که میتوان مسابقات گلایدر را درسطح توان علمی دانشجویان کشور برگزار کرد، گفت: مسئولان دانشگاه تا سه ماه آینده خواستار برنامه ریزی دقیق جهت اجرای این مسابقات شدهاند و به احتمال قوی تا ابتدای مهر ماه سال جاری این مسابقات برگزار خواهد شد.