کد خبر:۴۰۱۵۴۶

جشن هسته‌ای در دانشگاه علم و فناوری مازندران برگزار شد

جشن هسته‌ای با حضور ۴۰۰ دانشجوی دانشگاه‌های مازندران در دانشگاه علم و فناوری مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، مراسم جشن هسته ای شب گذشته در دانشگاه علم و فناوری مازندران برگزار شد.

 

محمدرضا بلباسی، مسئول سازمان بسیج اساتید در دانشگاه های استان مازندران در این مراسم بیان داشت: قدرت علمی دانشمندان هسته ای ما سبب آن شده که امروزه دشمن مستکبر را پای میز مذاکرات بکشاند.

 

وی گفت: دانشمندان هسته ای با نیروی جسمانی کم اما با نیروی فکری بالا توانستند در برابر کشورهای غربی استکبار بایستند و مسئولین را در برابر دموکراسی، قدرتمند جلوه دهند.

 

بلباسی در ادامه افزود: تک تک اساتید بسیجی ما یک بمب هسته ای و دنیایی از نوع آوری هسته ای هستند که با خودباوری و توان علمی خویش دشمن را به زانو در می آورند.

 

وی اظهار داشت: فناوری هسته ای یک ابر فناوری است که توسعه دهنده همه فناوری است، و باید در حوزه اقتدار روحیه خود را در برابر دشمن استکبار جهانی ارتقا دهیم و با مقاومت این سلاح را از دشمن گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار