به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» سیروس حصاری با بیان اینکه موضوع اصلی این فیلم مستند «باد» است، اظهار داشت: «این باد از سمت سیستان و بلوچستان وارد کشور میشود و از سمت شمال ایران خارج میشود. شهرهای مختلفی در مسیر این باد هستند. بعد از گذر از سیستان و بلوچستان به طرف شهر سوخته و بم میرود و یک شاخه از آن هم به طرف دریای عمان و قشم و از آنجا به طرف کرمان و طالقان حرکت میکند و سرانجام از گیلان و دریای خرز خارج میشود.»
وی ادامه داد: «این باد در هر منطقه نقش متفاوتی دارد؛ مثلا در چابهار نان آور است و با هدایت ماهیها به سمت ساحل، به ماهیگیران کمک میکند. در قشم جاشوها و ملوانهای گمشده در دریا را به سمت ساحل میکشاند و کوهها را به صورت مینیاتوری به چهره انسان تبدیل میکند. در قسمتهای کویری به خصوص یزد و کرمان هم سبب بروز طوفان شن و خرابی میشود و مردم را وادار به جابهجایی میکند.
حصاری با اشاره به اینکه طبیعت و عناصر آن به خودی خود زیانی ندارند و این انسانها هستند که سبب به وجود آمدن تضاد میان طبیعت و زندگیشان میشوند، خاطرنشان کرد: «همین باد که در کرمان و یزد خرابی به وجود میآورد، در گیلان تولید برق میکند. این باد در یک منطقه به کمک انسانها میآید، اما در منطقه دیگری به دلیل بر هم خوردن توازن محیط زیست، آسیبرسان است و مسبب این بر هم خوردن نیز انسانها هستند.»
گفتنی است عوامل مستند «اسم من باد» عبارتند از: تهیهکننده و کارگردان: سیروس حصاری/ نویسنده و گوینده متن : شهرام درخشان/ تدوین: سیروس حصاری، وحید باقرزاده/ آهنگساز: علی مولایی/ عکاس و مدیر تولید: فاخره ابوترابی/ دستیاران کارگردان: امین ملکوتی، امیرحسین داستانپور/ تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.