بسته پيشنهادي ايران مانع تامين خواستههاي گروه 1+5 شد
سيد حسين نقوي حسيني در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ضمن اشاره به حوادث پس از انتخابات در ايران اظهار داشت: حوادث رخداده در ايران كه بخشي از آن نيز نتيجه مداخلات بيگانگان بود شرايط و زمينهاي را به وجود آورد كه گروه 1+5 قطعنامه شديدتري را عليه نظام جمهوري اسلامي ايران صادر كند.
وي ادامه داد: در چنين فضاي سنگيني دستگاه ديپلماسي ما فعال شده و اعلام كرد كه ما آمادگي ارائه بسته پيشنهادي به روز شدهاي را به گروه 1+5 تقديم مي كنيم تا در چارچوب آن مذاكرات ديپلماسي هسته اي ادامه يابد.
عضو كميسيون امنيت ملي تصريح كرد: اين اقدام فضاي سنگين 1+5 را تلطيف كرد به طوري كه شاهد بوديم خواستههاي اوليه آنها كه افزايش تحريمها و صدور قطعنامه تند و تيزتري از گذشته بود، تامين نشد.
نقوي حسيني تاكيد كرد: حال مجمع اسلامي بايد در مذاكرات حضور داشته باشد تا پرونده هسته اي ما در مجامع ديپلماسي بين المللي به نتيجه برسد./انتهاي پيام/