کد خبر:۴۰۴۲۵۶

همکاری عضو هیات علمی دانشگاه منابع طبیعی گرگان با انتشارت معتبر جهانی CRC

کتاب seafood Science در سال ۲۰۱۵ و از سوی انتشارات معتبر CRC وابسته به گروه انتشاراتی Faylor fancies Group با همکاری عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به چاپ رسید.
همکاری عضو هیات علمی دانشگاه منابع طبیعی گرگان با انتشارت معتبر جهانی CRC

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»؛ کتاب seafood Science در سال 2015 و از سوی انتشارات معتبر CRC وابسته به گروه انتشاراتی Faylor  fancies Group با همکاری علیرضا عالیشاه عضو هیات علمی گروه فرآوری محصولات شیلاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به چاپ رسید.

 

این کتاب در 21 فصل در زمینه علوم شیلاتی و غذاهای دریایی به صورت تخصصی بحث می‌کند که فصل 11 آن با همکاری پروفسور Aider، استاد دپارتمانت غذاهای فراسودمند دانشگاه لاوال کانادا به چاپ رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار