کد خبر:۴۰۵۸۲۷

جان بينر: جمهوريخواهان آراء کافی را برای شکستن وتوی احتمالی اوباما ندارند

«جان بینر» رییس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: جمهوریخواهانِ کنگره آراء کافی برای شکستن وتوی رئیس جمهور این کشور را در اختیار ندارند.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از بلومبرگ ، پایگاه اینترنتی این روزنامه امروز (سه شنبه) در مقاله‌ای نوشت:جان بینر رییس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: جمهوریخواهانِ کنگره آراء کافی برای شکستن وتوی رئیس جمهور این کشور را در اختیار ندارند.


بر اساس این گزارش  بینر که روز شنبه در جلسه خصوصیِ ائتلاف یهودی جمهوریخواهان در لاس‌وگاس، به صورت غیر رسمی، صحبت می‌کرد، به حضار در این جلسه گفت: اگر کنگره علیه توافق هسته‌ای ایران رأی دهد و (اوباما آن را وتو کند) من انتظار ندارم که بیش از دو سوم اعضای کنگره به رد وتوی باراک اوباما رأی دهند.


این منبع افزود: این خبر را چهار نفر از کسانی که در این جلسه‌ی خصوصی حضور داشتند - به شرط مخفی ماندن هویت‌شان - افشا کردند.


بلومبرگ اضافه کرد: گفته می‌شود جمهوری خواهان از این اظهارنظر جان بینر دلسرد شده و آن را به معنای عدم توانایی کنگره در توقف مذاکرات هسته‌ای ایران تلقی کرده‌اند.


برخی از رسانه‌ها و مطبوعات دنیا، از جمله روزنامه‌ی صهیونیستی هاآرتص به این مقاله بلومبرگ اشاره کرده و خبر اظهار ناتوانی جان بینر از شکست وتوی اوباما در خصوص هر لایحه‌ی ضد توافق هسته‌ای ایران را بازتاب داده‌اند.


لایحه بازنگری توافق هسته‌ای ایران طی هفته جاری در صحن علنی مجلس سنا به بحث گذاشته خواهد شد. سررسید دستیابی به توافق نهایی )جامع)‌ هسته‌ای میان ایران، آمریکا و پنج قدرت جهانیِ دیگر 30 ژوئن اعلام شده است.


سخنگوی جان بینر این گزارش را تأیید کرد و افزود: واضح است که به فقط کسری از آراء کل اعضای مجلس نمایندگان و سنای آمریکا برای ابقای وتوی رییس جمهور نیاز است.


با این حال، غیرممکن است که بتوانیم از هم‌اکنون پیش بینی کنیم که آیا اعضای کنگره به ابقا یا ابطال وتوی رییس جمهور رأی خواهند داد زیرا ما هنوز نمی‌دانیم توافق (جامع هسته‌ای با ایران) چه شکلی به خود خواهد گرفت و فحوای آن چه خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار