کد خبر:۴۰۶۳۱۹
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد رشت

نماز در رأس امور و از اولویت های ممتاز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت گفت: نماز در رأس امور و از اولویت های ممتاز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی است.

به گزاررش خبرنگار« خبرگزاری دانشجو» از رشت، مظاهر زمانی امروز درکارگاه آموزشی نماز در دانشگاه آزاد رشت، گفت: این کارگاه در راستای ارتقای علمی و بصیرتی و توسعه فعالیت های ستاد اقامه نماز برگزار شد.


وی گفت: نماز در رأس امور و فرهنگ نماز در سطح دانشگاهیان، از اولویت و سرفصل های ممتاز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی است که در همین راستا شاهد فعالیت های چشمگیری در این زمینه خواهیم بود.


زمانی گفت: تجلیل از فعالین ستاد اقامه نماز، برگزاری مسابقات مرتبط، برگزاری شکوهمند نماز جماعت در واحد های دانشگاهی استان، توجه به ساخت، تجهیز و توسعه مساجد و نمازخانه ها به عنوان طرح ماندگار فرهنگی از نشانه های اهمیت این موضوع در برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار