کد خبر:۴۰۶۴۲
سفير جديد انگليس در ديدار با احمدينژاد:
انگليس به گذشته روابط خود با ايران افتخار نميكند
سايمون گس در ديدار با محمود احمدي نژاد گفت: انگليس به آنچه در گذشته بين دو كشور اتفاق افتاده است به هيچ عنوان افتخار نميكند.
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو» به نقل از دفتر امور رسانههاي رياستجمهوري، سايمون گس امروز پس از تقديم استوارنامه خود به محمود احمدي نژاد با بيان اينكه انگليس به آنچه در گذشته بين دو كشور اتفاق افتاده است به هيچ عنوان افتخار نميكند، اظهار داشت: انگليس خواهان ايجاد مناسبات مدرن و توسعه روابط بر اساس احترام متقابل با جمهوري اسلامي ايران است.
سفير جديد انگليس با اشاره به زمينههاي مشترك ارتقاي همكاري هاي دوجانبه، منطقهاي و بينالمللي بين ايران و انگلستان گفت: شرايط كنوني فرصت مناسبي به وجود آورده است كه روابط خود را بهبود بخشيم و با اين اظهارات نيز كاملا موافقم كه در توسعه روابط بايد به آينده نگاه كنيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰