عباس رافعی کارگردان سینما در گفتگو با خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو»،در پاسخ به ارزیابی خود از جدایی جشنواره بین الملل فیلم فجر، اظهار کرد: این شکل برگزاری جشنواره فیلم فجر به هیچ عنوان مطلوب نیست،به این علت که هیچ فستیوالی در دنیا به این شکل در دو مقطع زمانی خاص برگزار نمی شود. باید سیاست گذاری ها را به شکل سابق جشنواره برگردانیم، چنین برگزاری جشنواره فجر هیچ ما به ازای بیرونی ندارد.
وی افزود: متاسفانه شاهد فیلمسازان بزرگی هم در سی رو سومین دوره فستیوال فیلم فجر نبودیم و به طبع آن آثار مطرح و به روز سینما را هم در این جشنواره مشاهده نکردیم.این حرکت تنها به مذاق دوستان نزدیک به سازمان سینمایی خوش آمده، وگرنه اتفاقاتی که در سازمان سینمایی جدید رخ داده است. نفع یا سودی را برای سینما در زمان حجت الله ایوبی به ارمغان نیاورده است.
کارگردان «آوازهای سرزمین من» راجع به عدم انتخاب این اثر در بخش اصلی بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر،عنوان کرد: علت را واقعا نمیدانم، فیلمی که مضمون غالب آن در رابطه با گروه تکفیری داعش است و در راستای سیاست گذاری های جمهوری اسلامی است،چه در بخش ملی چه در بخش بین المللی فیلم فجر اینگونه مورد بی مهری متولیان این جشنواره قرار گرفت.
رافعی وضعیت سینما را اصلا مطلوب توصیف نکرد و خاطرنشان کرد: رئیس سازمان سینمایی دوره جدید اصلا هیچ رزومه سینمایی در حوزه های مختلف سینما را در پرونده کاری خود نداشته است. در دوره مدیریت ایشان سینما از حرکت روبه جلو خود بازمانده است و به نسبت دوره های گذشته پسرفت را هم در کارنامه این مدیر مشاهده می شود. فامیل بازی، حضور نور چشمی ها همگی تیشه به ریشه سینما زدند.نهایتا ایوبی باید در بنیاد شعر یا انجمن شاعران صاحب حکم و مقام مدیریتی می شد.