کد خبر:۴۰۹۰۵۹
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان: 

مشکلات و دغدغه‌های بخش پژوهش را می‌دانم/ باید طرحی نو دراندازیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نشست با روسای مراکز تحقیقاتی این دانشگاه گفت: مشکلات و دغدغه‌های بخش پژوهش را می‌دانم، اما باید با شرایط موجود طرحی نو دراندازیم. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان؛ علی اکبر حقدوست در نشست با روسای مراکز تحقیقاتی دانشگاه علم پزشکی کرمان، از تدوین نقشه توسعه درمان استان خبر داد و گفت: این نقشه وضعیت درمان استان را در ۱۰ تا ۱۵ سال آینده مشخص می‌کند که در نوع خود بی‌نظیر است. 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه مشکلات و دغدغه‌های بخش پژوهش را می‌دانم، گفت: اما باید با شرایط موجود طرحی نو دراندازیم. 


وی افزود: پژوهش زمانی موثر است که یا ثروت ایجاد کند، یا مشکلات را رفع کند و یا شیوه‌های نوینی را ارائه دهد.

 
حقدوست تاکید کرد: باید دنبال عملیاتی شدن پژوهش‌ها باشیم و باید بتوانیم با انجام کار‌های پژوهشی، خلق ثروت نماییم که برای رسیدن به ابن نقطه ایده آل بسیار کار داریم. 


 رئیس دانشگاه علوم پزشکی ضمن بیان این مطلب که در این دانشگاه در زمینه تحقیق و پژوهش کاهلی وجود دارد، اظهار داشت: افق دیدمان را باید باز‌تر کنیم. 


 وی خاطر نشان کرد: علاوه بر اینکه باید به دنبال ایجاد مراکز تحقیقاتی و چاپ مقالات در مجلات بین المللی باشیم، باید دانش فنی تحقیق و پژوهش را به شکل واقعی و دقیق به دانشجویان ارائه دهیم. 


رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر حضور افراد علاقه‌مند به پژوهش در کارهای تحقیقاتی و پژوهشی گفت: استفاده از تجربیات سایر دانشگاه و درس گرفتن از نقاط ضعف سایر دانشگاه‌ها در امر پژوهش، ما را در رسیدن به نقطه ایده آل و آرمانی در امر پژوهش و تحقیق کمک کند. 


عباس پرداختی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست ضمن تشریح جایگاه وضعیت کلی پژوهش در ایران در طی۴۰ سال گذشته گفت: ایران در طی این سال‌ها ۲۳۳ هزار و ۷۱ مقاله در آی اس آی به چاپ رسانده؛ که ۶۹ هزار و ۶۴۴ مقاله در حوزه علوم سلامت و زیست پزشکی بوده است. 


وی افزود: در کل کشور، کرمان رتبه هشتم کشوری با ۱۰هزار و ۸۲۰ مقاله در اسکوپوس نمایه شده و بعد از دانشگاه بقیت الله و مازندران قرار داریم. 


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان اضافه کرد: در سال گذشته اعتبارات پژوهشی وزارت بهداشت ۷۰ میلیارد تومان بود که این اعتبار در سال جاری دو برابر شده است؛ که فرصتی است می‌تواند در بسیاری از طرح‌های کلان وزارت بهداشت در حوزه پژوهشی تلاش مضاعفی داشته باشیم. 


پرداختی ادامه داد: توجه همه را به نیماد جلب می‌کنم امسال نیماد ۳۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی دارد. با ۳۰ طرح تحقیقاتی، که باید بتوانیم سه یا چهار طرح‌های تحقیقاتی بزرگ را ارائه دهیم، نگاه مسئولان به دانشگاه علوم پزشکی مثبت است و توانمندی این دانشگاه هم بالاست که باید از این فرصت به خوبی استفاده کنیم. 


 وی اضافه کرد: طرح ثبت بیماری‌ها، حمایت از ساخت اتاق‌های تمیز و طرح هم گروهی دانشگاه از موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. 


 معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار داشت: از مهم‌ترین چالش‌های مراکز تحقیقاتی جذب و حفظ نیروی انسانی، مهاجرت نخبگان، کمبود تجهیزات علوم پایه و حوزه بالینی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار