به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از کرمان، پروفسور ریبریو در حاشیه حضور در کرمان در جمع خبرنگاران در رابطه با سفرش به ایران گفت: میان کشور ایران و برزیل نقاط مشترکی وجود دارد که می توانند کارهای مشترک تحقیقاتی انجام دهند.
وی ادامه داد: ایران و برزیل از نظر تولید علم در جهان در وسط جدول قرار گرفتند که این یکی از نقاط مشترک این دو کشور است.
دبیر انجمن علوم اعصاب و علوم رفتاری برزیل تصریح کرد: اگر بخواهیم نقاط مشترک این دو کشور را در بحث علوم اعصاب بررسی کنیم، بسیاری از مطالعات مشترک مانند بیماری ها، تشنج، سرطان و تروما بحث هایی است که در هر دو کشور در حال انجام است اما ایران و برزیل از یک محدودیت ها و تحریم هایی رنج می برند.
پروفسور ریبریو بیان داشت: کشور ایران تحریم خارجی است و در برزیل قیمت ها دو برابر قیمت های جهانی است به این معنی که کمپانی ها وسایل تحقیقاتی را در برزیل به دوبرابر قیمت ها در سایر کشورها به فروش می رسانند و آنها این شبکه را ایجاد کردند تا حداکثر سود را ببرند.
وی گفت: این تحریم ها از دیگر نقاط مشترک میان برزیل و ایران است.
دبیر انجمن علوم اعصاب و علوم رفتاری برزیل در ادامه با اشاره به بازدید از مرکز تحقیقات علوم اعصاب کرمان، تصریح کرد: در این بازدیدها وقتی دستگاه های تحقیقاتی، پروژه هایی که در حال انجام است را مشاهده کردم تحت تاثیر قرار گرفتم حتی تعداد مقالات چاپ شده محققان کرمانی در مجلات معتبر بین المللی مرا تحت تاثیر قرار داد.
پروفسور ریبریو گفت: به نظر می آید بسیاری از موارد مشترک مانند حافظه، یادگیری، خواب و پروژه هایی که در برزیل در حال انجام است با امکانات فردی و پرسنلی کرمان نیز به خوبی می توان انجام داد و دانشگاه علوم پزشکی کرمان را از این نظر تایید می کنم.
وی تصریح کرد: در بازدیدی که از بخش نگهداری میمون های رزوس در مرکز تحقیقاتی علوم اعصاب کرمان داشتم باید بگویم امکانات آنجا متمرکز است و کاملا مکان مناسبی برای مطالعات مشترک است.
لازم به ذکر است، پروفسورsidarta Ribeiro دبیر انجمن علوم اعصاب و علوم رفتاری برزیل پایان هفته گذشته به کرمان سفر کرد و ضمن بازدید از مرکز تحقیقاتی علوم اعصاب و آزمایشگاه این مرکز با دانشجویان، پژوهشگران و اساتید مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدار کرد.