کد خبر:۴۰۹۰۳۴
کارن خانلری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»؛ 

هنوز گزارشی در خصوص ضرب و شتم دانشجویان شیرازی به مجلس ارائه نشده است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: موضوع ضرب و شتم دانشجویان شیرازی بسیار مهم است، اما هنوز هم کسی در مجلس گزارشی ارائه نداده است. 

کارن خانلری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در کرمان، در رابطه با ضرب و شتم دانشجویان شیرازی در سفر هیات دولت به شیراز گفت: این رخداد‌ها قابل محکوم کردن است؛ اما باید دید که اصل ماجرا چگونه بوده است، معمولا حرف های سنگین‌تر از این در مجلس گفته می‌شود و کسی نمی‌آید دیگری را بزند. 


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه هنوز هیچ گزارشی در این رابطه به مجلس ارائه نشده است، ادامه داد: باید گزارش کامل را برای اظهار نظر کامل دید؛ این مورد موضوع بسیار مهمی است، اما هنوز هم کسی در مجلس گزارشی ارائه نداده است. 


وی افزود: دانشجو به راحتی دانشجو نمی‌شود؛ خانواده و خودش زحمت می‌کشد و اینگونه نمی‌شود که مورد ضرب و شتم قرار گیرد. 


خانلری در رابطه با ایجاد تشنج با حضور برخی افراد در دانشگاه‌ها نیز گفت: دانشگاه باید با توجه به اینکه جو سیاسی داشته باشه، از تشنج سیاسی دور باشد. 


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه این داستان خیلی سخت است که شما یک محیط سیاسی داشته باشید؛ اما بدور از تشنج باشد؛ تصریح کرد: به گفته‌ رهبر انقلاب دانشگاه‌ها باید کانون آزاد اندیشی باشند، ولی در عین حال نباید دچار تشنج سیاسی شوند. 


دانشگاه‌ها باید هم کانون آزاد اندیشی باشند و هم دچار تشنج سیاسی نشوند


وی ادامه داد: این نوع برخورد نیازمند مدیریت بسیار باتدبیر و مدبرانه‌ای است؛ یعنی باید در این حالت وزیر علوم و ریاست‌های دانشگاه تدابیر خیلی خاصی را بیندیشند که دانشگاه‌ها هم کانون آزاد اندیشی باشند و دچار تشنج سیاسی نشوند و هم به باشگاه سیاسی و حزب سیاسی تبدیل نشوند. 


خانلری با اشاره به اینکه این موضوعات مستلزم درایت فراوانی است، بیان داشت: من نمی‌دانم که تمام روسای دانشگاه‌های ما این درایت و بینش را دارند یا خیر، کار راحتی هم نیست. 


عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: در مدارس این موضوعات راحت‌تر است. در مدارس بحث کانون آزاد اندیشی بودن یا نبودن مطرح نیست؛ بنابراین می‌توان فعالیت‌های سیاسی را در مدارس از طریق دیگر کنترل کرد؛ اما دانشگاه خیلی مهم است و ایجاد محیطی که واقعا دانشجویان بتوانند آزادانه بیاندیشند حتی در مورد مسائل سیاسی بحث بکنند؛ انتقاد بکنند ولی دچار حرکت‌های حزبی و جناهی نشوند، بسیار مهم است. 


وی خاطرنشان کرد: این بالانس را هرکسی نمی‌تواند ایجاد کند و باید این مسائل بوجود آید که ما بدانیم که رئیس فلان دانشگاه درایت لازم را دارد یا ندارد یا کم دارد؛ این‌ها باید اتفاق بیافتد که ما ببینیم که درایت را دارند یا خیر.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار