راه اندازی ۶۰ آزمایشگاه درجه یک دردانشگاه
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۹۲۸۸
شفیعی به «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

راه اندازی ۶۰ آزمایشگاه درجه یک دردانشگاه

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ادامه فعالیت‌های خود در حال راه اندازی ۶۰ آزمایشگاه درجه یک در این دانشگاه است و همچنین به زودی تجهیزات، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های این دانشگاه به روز رسانی می‌شوند.

مسعود شفیعی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ادامه فعالیت‌های خود در حال راه اندازی ۶۰ آزمایشگاه درجه یک در این دانشگاه است و همچنین به زودی تجهیزات، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های این دانشگاه به روز رسانی می‌شوند.

 

وی افزود: بنابراین با راه اندازی این ۶۰ آزمایشگاه در دانشکده و آموزشکده‌ها با این رویکرد، برای دانش آموختگانی که از دانشگاه‌های عرضه محور دانش آموخته شده و مهارت‌های لازم را کسب نکردند دوره‌های آزاد برگزارمی شود.

 

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ادامه گفت: این دانشگاه همچنین در خصوص برگزاری دوره‌های آزاد، تفاهم نامه‌های متعددی با دانشگاه‌های مادر سراسر کشور منعقد کرده و به زودی تغییر سر فصل دروس برای ارتقا دانشگاه و راه اندازی رشته‌های جدیدی مانند هوافضا و نانو در دستور کار دارد و تعدادی از رشته‌های منسوخ شده را نیزحذف خواهد کرد.

 

شفیعی اضافه کرد: همچنین قرار است این دانشگاه در راستای ارتقای این مرکز، کار‌شناسی رشته‌های مهندسی را به صورت فنی و حرفه‌ای ایجاد کند زیرا فناوری‌ها به اندازه‌ای ارتقا پیدا کرده که دیگر تربیت تکنسین جوابگوی اینگونه نیاز‌ها نیست و باید مهندسان برای کار با فناوری‌های همه نو تربیت شوند. همچنین برنامه ریزی و پیگیری در جهت انعکاس اهداف بلند مدت دانشگاه برای تعامل با دولت و بخصوص معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری جهت نگاه ویژه برای این دانشگاه در برنامه ششم توسعه در دستور کار ستاد قرار گرفته است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از کار‌ها و اهداف مهم این دانشگاه ارتقا مراکز از آموزشکده‌ها به دانشکده است که در دستور کار ستادی قرار گرفته است.

پربازدیدترین آخرین اخبار