آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۹۵۷۰
در همایش ملی کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی؛

۷۰۰ دانشجو و کارشناس فرهنگی دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در اصفهان حضور می‌یابند

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اصفهان گفت: در حدود ۷۰۰ دانشجو و کارشناس فرهنگی از دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور در همایش ملی کانون‌های فرهنگی نشریات دانشجویی و انجمن‌های علمی حضور خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، مجید کمالی، مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان و دبیر اجرایی همایش ملی کانون‌های فرهنگی نشریات دانشجویی و انجمن‌های علمی دانشگاه‌های آزاد کشور در نشست خبری گفت: پس از اینکه دانشگاه آزاد اصفهان عهده‌دار برگزاری این همایش شد و با صدور بخشنامه از سوی طه هاشمی، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد کشور، اولین جلسه دبیرخانه این همایش در ۲۵ بهمن ماه سال ۹۳ برگزار شد.

 

وی افزود: ثبت نام در این همایش از ۱۵ اسفندماه آغاز شد و تا ساعت ۲۴ دوازدهم اردیبهشت‌ماه ادامه داشت که در حدود ۷۰۰ نفر در این همایش حضور خواهند داشت.

 

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اصفهان با اشاره به اینکه ساختار همایش ساختاری مدیریتی و سیایت گذاری است، ادامه داد: در حدود ۱۰۰ نفر از شرکت کنندگان شامل مدعوین و ۶۰۰ نفر دانشجویان هستند که از این تعداد ۲۰۰ نفر خانم و بقیه آقایان هستد.

 

کمالی تصریح کرد: در این همایش سه آیتم شامل برگزاری کارگاه‌های آموزشی شامل هفت کارگاه آموزشی که هر فردی به انتخاب در سه کارگاه شرکت می‌کند، آیتم دوم گردشگری و مورد سوم برنامه‌ها فرهنگی، هنری و ورزشی در نظر گرفته شده است.

 

وی در رابطه با برنامه گردشگری افزود: این بخش با هدف آشنایی مهمانان با اصفهان برگزار می‌شود و برای هر نفر شش ساعت گردشگری در نظر گرفته شده است، در حاشیه همایش نیز سه نمایشگاه در داخل مجموعه فرهنگی شهید بهشتی برپا خواهد شد.

 

دبیر اجرایی همایش ملی کانون‌های فرهنگی نشریات دانشجویی و انجمن‌های علمی دانشگاه‌های آزاد کشور خاطرنشان کرد: روز یکشنبه، که در واقع روز اصلی برگزاری همایش است؛ دانشجویان در کنار بازدید از نمایشگاه می‌توانند با ریاست دانشگاه نیز دیدار داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار