کد خبر:۴۱۰۶۹۹
معاون نهاد رهبری در دانشگاه لرستان:

امر به معروف و نهی از منکر با شیوه‌های نامناسب عواقب بدتری به دنبال دارد

معاون نهاد رهبری در دانشگاه لرستان گفت: امر به معروف و نهی از منکر با شیوه‌های نامناسب عواقب بدتری به دنبال دارد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام فاضلی یک شنبه در اولین جلسه کارگاه شیوه های مناسب امر به معروف و نهی از منکر که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت: به کارگیری شیوه های غلط امر به معروف و نهی از منکر عواقب بدتری را به دنبال دارد و متاسفانه شاهدیم که برخی ها نیز در جامعه این مسیر را می روند.

 

وی با اشاره به اینکه برخی ها به گناهی که می کنند و خطایی که مرتکب می شوند، بسنده نمی کنند؛ بلکه اصرار دارند که این گناه را نیز به اطرافیان و جامعه هم تسری بدهند و این خطرناک است، افزود: این افراد مانند انسانهای معتاد که دوست دارند، همه معتاد شوند و تلاش می کنند که گناهانی را که خود مرتکب می شوند، دیگران را نیز آلوده کنند.

 

معاون نهاد رهبری در دانشگاه لرستان از دعوت به اسلام، تحقق عینی ارزشها، امنیت اعتقادی، تصیحح و حفظ اخلاق و فرهنگ جامعه، برخورداری از پاداش های الهی، و سلامتی و سودمندی در دنیا و آخرت را از برخی آثار معنوی امر معروف و نهی از منکر عنوان کرد.

 

فاضلی بیان کرد: اگر می خواهیم دیگران را اصلاح کنیم باید در گام نخست با تهذیب نفس به خودسازی بپردازیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار