آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۸۲۹
فردا؛

ایران‌شناس آلمانی در دانشگاه آزاد خوی سخنرانی می‌کند

پروفسور اولریش مارزلف ایران شناس آلمانی در دانشگاه آزاد خوی سخنرانی می‌کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، پروفسور اولریش مارزلف، ایران‌شناس آلمانی 22 اردیبهشت‌ ماه جاری در دانشگاه آزاد خوی برای علاقمندان عرصه ادبیات و شمس تبریزی و مولانا در مورد داستان های مثنوی سخنرانی می کند.

 

وی از حدود 20 سال پیش درباره قصه‌های عامیانه فارسی پژوهش می‌کند و تا کنون تالیفات بسیاری در این زمینه از خود به جای گذاشته است طبقه‌بندی قصه‌های ایرانی، بهلول‌نامه و آلبوم شاهنامه برخی از مهم‌ترین آثار او هستند.

 

زیارت امام‌زاده سیدبهلول، دیدار از آرامگاه شمس تبریزی، بازار خوی و برخی از اماکن تاریخی و باستانی از مهم‌ترین برنامه‌های سفر پروفسور اولریش مارزلف به خوی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار