کد خبر:۴۱۱۳۰۲

سی امین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۴ کشور در یزد آغاز به کار کرد

سی امین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۴ کشور از امروز به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه یزد آغاز به کار کرد. 

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، سی امین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه چهار کشور از امروز به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه یزد آغاز به کار کرد. 

 

سیدرضا جوادیان، مدیر امور فرهنگی دانشگاه یزد در افتتاحیه این جشنواره گفت: برای این دوره از جشنواره قرآنی تعداد ۲۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و طی دو مرحله داوری تعداد ۱۲۰ اثر برای شرکت در این جشنواره انتخاب شدند. 

 

وی افزود: ۶۰ دختر و ۶۰ پسر از ۲۰ دانشگاه منطقه چهار کشور طی یک روز در رشته‌های قرائت، تحقیق، ترتیل و حفظ به رقابت می‌پردازند که بخش حفظ شامل حفظ پنج، ۱۰ و ۲۰ جزء و کل قرآن است. 

 

مدیر امور فرهنگی دانشگاه یزد تصریح کرد: خواهران در سالن منتظرقائم دانشگاه یزد و برادران در امام‌زاده سید جعفر محمد (ع) این شهر با هم رقابت می‌کنند و آیین اختتامیه این جشنواره نیز ۲۳ اردیبهشت ماه برگزار و در آن از نفرات بر‌تر تجلیل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار