به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، اساتید دانشگاهها با صدور بیانیهای از تصمیمات التهابات آمیز در آموزش عالی انتقاد کردند.
متن این بیانیه به شرح زیر است؛
این روزها عده ای در سایه سکوت نهادهای قضایی صحنه گردان بازیهای خطرناکی شده اند که ادامه این روند جامعه علمی کشور را به سمتی هدایت می کند که می تواند آبستن حوادثی تلخی باشد و اگر مهار نشود جبران ناپذیر است.
شاید میدان دار این حوادث عده ای اندکی هستند که در وزارت علوم به دنبال مهیا نمودن شرایط بازگشت به دوران پرتنش والتهابات اصلاحات هستند، یعنی همان کسانی که درسال ۷۸ و ۸۸ میداندار تحصن و تجمعات غیر قانونی وآن حوادث تلخ بودند.
در روزهایی که نهادهای قضایی درب خود را به روی جامعه علمی و دانشگاهی جهت احقاق حق بسته است واجازه تظلم خواهی را از آنان سلب نموده است عده ای با تشکیل دادن محاکم فرمایشی همنقش شاکیوهم لباس قاضی را برتن کرده واقدام به حذف جریانهای ارزشی و انقلابی در دانشگاهها نموده اند.
محاکمی که ضمن اعمال غیر قانونی سعی در خدشه وارد نمودن به اصل تفکیک قوا نموده و در درون خود نهادی مستقل جهت حکومت بر دانشگاهها و سپس حذف جریان مخالف خود تشکیل داده اند. وبا کمال تاسف شورای انقلاب فرهنگی با تصویب مصوبه ۶۳۰ با حرکت ساده لوحانه دولت نهم تصویب و بعد از آن تصویب کمیته عالی تجدید نظر درست برابر خواست وزارت علوم عملی فعلی خطرناک وسوال برانگیز را مرتکب شده است که باید عواقب آن در آینده پاسخگو باشد، که چه خطای استراتژیک را مرتکب شده است.
به عبارتی دیگر انتخاب شورای عالی تجدید نظر - با ترکیب مورد نظر مرد شماره یک وزارت علوم یعنی وزیر سایه عبدالحسین فریدون وطبق خواسته ای دوستان افراطی اش در خارج از وزارت،- توسط اعضای شورای انقلاب فرهنگی وسپردن اختیارت غیر قانونی به این جماعت افراطی، عملی دور از انتظار بود که مفسدهای آن در آینده نزدیک دامن آموزش عالی را خواهد گرفت. وتمام این خسارتها در این زمینه متوجه اعضای محترم شورای انقلاب فرهنگی است. وسپردن این اختیارت به دست عده ای افراطی در وزارت علوم مصداق این ابیات مولانا است که می فرماید:
بدگهر را علم و فن آموختن /// دادن تیغی به دست راه زن
تیغ دادن در کف زنگی مست /// به که آید علم ناکس را به دست
علم و مال و منصب و جاه و قران /// فتنه آمد در کف بدگوهران
وشاید تلخ تر ازآن آنجاست که در زمانی که در وزارت علوم ستاد جنگ درست کرده اند چرا نهادهای قضایی عملا ازاین قضایا پای خود را به بهانه مصوبه۶۳۰ بیرون کشیده و فضا را برای عده ای معلوم الحال خالی کرده که جای بحث زیادی دارد.
چرا این نهادها از حوادث سالهای قبل درس عبرت نگرفته وبا جلوگیری از این قضایا از فتنه های آینده پیشگیری نمی کند. ما جامعه دانشگاهی با رصد وضعیت حاکم بر دانشگاها به نهادهای مسئول هشدار میدهیم که فتنه های در دانشگاها برای حذف جریاینهای ارزشی وانقلابی آغاز شده است ، که شروع آن حذف بیش از ۲۰۰۰دانشجوی بورسیه و اساتید دانشگاه و ادامه آن محدود نمودن اختیارات بسیج در دانشگاهها وهمچنان این جریان روش نخ نمای گذشته یعنی فتح سنگر به سنگررا ادامه می دهد و معلوم نیست این تب جنون آمیز این فرصت طلبان به کجا ختم میشود. واین اعمال افراطی میسر نیست مگر در سایه سکوت نهادهای قضایی و خطاهای استراتیژیک وانفعال شورای انقلاب فرهنگی که سوال برانگیز است.
جمعی از اساتید دانشگاههای کشور