کد خبر:۴۱۲۷۲۴
رئیس شرکت فولاد ایران:

حدود ۵۷ میلیارد تن ذخیره معدنی در ایران شناسایی شده است

رئیس شرکت فولاد ایران از وجود ۵۷ میلیارد تن ذخیره معدنی در ایران خبر داد و گفت: از این میزان حدود ۳۷ میلیارد تن ذخیره معدنی قطعی است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سجادیان امروز در مراسم افتتاحیه دومین کنگره بین المللی زمین شناسی کاربردی در دانشگاه آزاد مشهد با اشاره به اینکه زمین شناسی در بخش‌های مختلفی در کشور می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد، گفت: ایران یکی از کشورهای معدن خیز جهان است همچنین حدود یک درصد از خشکی و یک درصد از جمعیت جهان را در اختیار خود دارد.


وی با بیان اینکه ایران یکی از فعال‌ترین زمین‌های جهان را از آن خود کرده است، افزود: تمامی این مسائل هم ثروت را به دنبال خواهند داشت و هم مخاطراتی را برای کشور فراهم می‌کند.


رئیس شرکت فولاد ایران با بیان اینکه حدود ۵۷ میلیارد تن مواد معدنی ذخیره شده در ایران شناسایی شده است؛ نصریح کرد: از این میزان حدود ۳۷ میلیارد تن ذخیره معدنی قطعی است.


سجادیان افزود: این مسائل نشان از این دارد که کشور ما بستر مناسبی برای تولید ثروت و کارآفرینی را دارد و این در حالی است که جایگاه زمین شناسی ما در بخش GDP بسیار پایین است.


وی ادامه داد: ورود بخش خصوصی در بخش معدن در گذشته بسیار پایین بود؛ اما از چندی پیش تا کنون زمینه جهت ورود آنان به این بخش نیز فراهم شده است.


رئیس شرکت فولاد ایران تصریح کرد: باتوجه به اینکه قانونگذار گفته است دولت نمی‌تواند بیش از ۴۹ درصد سهام کارخانجات بزرگ را به دست گیرد به همین دلیل زمینه جهت ورود بخش خصوصی به این امر فراهم شده است.


سجادیان با تأکید بر اینکه دولت باید زیر ساخت و تسهیلات را جهت ایجاد معدن در کشور را فراهم کند، گفت: با توجه به اینکه معدن اساس فعالیت‌های کارخانجات کشور است؛ بنابراین باید به این مسئله توجه شود.


وی ضمن تأکید بر اینکه ایران با مخاطرات بسیاری مواجه است؛ به طوری که از ۴۳ مخاطره شناسایی شده در دنیا ۳۷ مورد در ایران رخ داده است، گفت: این مسئله خسارات بسیاری را باعث شده و حدود پنج تا ۱۰ درصد درآمدهای کشورها جهت ترمیم مخاطرات زمین شناسی هزینه می‌شود.

 

رئیس شرکت فولاد ایران با بیان اینکه زمین شناسی باید از مظلومیت خارج شود، خاطرنشان کرد: نباید تعلل کنیم زمانی که یک مخاطره زمین شناسی رخ می دهد آن گاه آن را مورد بررسی قرار دهیم بلکه باید آموزش زمین شناسی را باید از مهدکودک ها آغاز کنیم.


وی در پایان تأکید کرد: یکی از بحران‌های ایران کمبود آب و فرونشست است این بحران‌ها برای حومه های شهر تهران تهدید هستند که امید است مطالعات اساتید در جهت کم شدن مخاطرات هدایت شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار