آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۹۱۳
اسرائيل دينفس مطرح کرد

شبیه‌سازی حمله هوایی به تاسيسات هسته‌ای ايران 

پایگاه اینترنتی صهیونیستی «اسرائیل دینفس» با اشاره به رزمایش مشترک جنگنده های رژیم صهیونیستی و یونانی مدعی شد در این رزمایش حمله هوایی به تاسیسات هسته ای ایران شبیه سازی شده بود.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از پایگاه اینترنتی العهد، پایگاه اینترنتی صهیونیستی «اسرائیل دینفس» با اشاره به رزمایش مشترک جنگنده های رژیم صهیونیستی و یونانی مدعی شد در این رزمایش حمله هوایی به تاسیسات هسته ای ایران شبیه سازی شده بود.


بر اساس این گزارش بیستم تا سی ام ماه آوریل گذشته ده جنگنده «اف 16» ناوگان هوایی اسرائیل به همراه هواپیماهای یگان دفاع هوایی یونان رزمایش مشترکی برگزار کردند و در آن سامانه موشکی دفاع هوایی یونان که موشکهای «اس 300» ساخت روسیه است به عنوان اهداف فرضی مشخص شده بود.


پایگاه اینترنتی «اسرائیل دیفنس» افزود: هدف از این رزمایش آماده شدن برای حملات احتمالی است که پس از هدف قرار دادن تاسیسات هسته ای ایران صورت خواهد گرفت.


این پایگاه اینترنتی اسرائیلی همچنین نوشت: در این رزمایش روش مقابله با موشکهای «اس 300» که برای حفاظت از تاسیسات هسته ای ایران کار گذاشته شده است بررسی شد و خلبانان اسرائیلی آموزشهای لازم را در این زمینه به دست آوردند و تاکتیکهایی را که در آن به سامانه موشکی «اس 300» در ایران حمله خواهند کرد بررسی کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حمزه ج
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۲
ان شاءالله اگه خدا بخواد بعد ظهور حضرت مهدی با لشکر پرچم داران سیاه خراسانی و یمانی و به رهبری حضرت قائم وعده قرآن در مورد اسرائیل عملی خواهد شد--متن آیات به این شرح است: «و قضینا الی بنی اسرائیل فی الکتاب لتفسدن فی الارض مرتین و لتعلن علوا کبیرا* فاذا جاء وعد اولیهما بعثنا علیکم عبادا لنا اولی بأس شدید فجاسوا خلال الدیار و کان وعدا مفعولا* ثم رددنا لکم الکرة علیهم و امددناکم باموال و بنین وجعلناکم اکثر نفیرا* ان احسنتم احسنتم لانفسکم و ان اسأتم فلها فاذا جاء وعد الاخرة لیسوؤا وجوهکم و لیدخلوا المسجد کما دخلوه اول مرة و لیتبروا ما علوا تتبیرا* عسی ربکم ان یرحمکم و ان عدتم عدنا و جعلنا جهنم للکافرین حصیرا؛
15
0
حمزه ج
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۳
ترجمه و ادامه مطلب قبلیم:و به بنی اسرائیل در آن کتاب اعلام کردیم که بی گمان دو بار در زمین فساد می کنید و به طغیان بزرگی دست می زنید. پس آنگاه که وعده اولین آن دو فرا رسد، بندگانی از خود را که جنگاورانی نیرومندند بر شما برانگیزیم تا (برای تعقیب شما) داخل خانه ها را جست و جو کنند و این وعده انجام شدنی است. آنگاه دوباره غلبه بر آنها را به شما باز می گردانیم و شما را به اموال و پسران یاری می دهیم و تعداد نفرات شما را می افزاییم. (حال) اگر نیکی کنید، به خود نیکی کرده اید و اگر بدی کنید، به خود بد کرده اید، پس وقتی وعده (کیفر) بعدی فرا رسد (چنان بر شما بتازند) که از اندوه صورتتان را زشت گردانند و وارد مسجد (الاقصی) شوند، چنان که بار اول داخل شده بودند و به هرچه دست یابند یکسره آن را نابود کنند.
17
0
حمزه ج
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۴
ادامه: (در صورتی که توبه کنید) امید است که پروردگارتان به شما رحم کند، و اگر (به فساد) بازگردید ما نیز باز می گردیم و دوزخ را برای کافران زندان قرار داده ایم.» (اسراء/ 4-8)
27
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۷
زرشک...
شتر در خواب بیند پنبه دانه...
4
0
خبرگزاری دانشجو
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۱:۴۱
مرگ بر اسراییل
4
0
گمنام
Iran, Islamic Republic of
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۲
اولا که غلط می کنید...دوم دوران بزن دررو تمام شده
امام خامنه ای (مدظلله العالی)
5
0
م ح س ن
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۹
فقط شتری مثل اسراییل در خواب بیند............
5
0
آرین
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۴۶
چطوری هواپیماهاشون میخوان سوخت بگیرن؟ مگر از عربستان و ترکیه مستقیم بلند شن که امکان نداره...ثانیا عکستون قدیمیه دوباره گذاشتین الان استراتژی دیگه این نیست... ثالثا رژیم جعلی که در جنک با حماس گند زده چطور میخواد با یک ابر امپراطوری در خاور میانه بجنگه آخه!!! ایران کافی یه اشاره کنه... حرف سردار صفوی یادم نمیره که فرمودند میریم از بیرجند شرقی ترین نقطه ایران اسراییل رو میزنیم.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار