کد خبر:۴۱۳۰۹۴
با حضور ۸۰۰ اندیشمند داخلی و خارجی؛

کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی در مشهد در حال برگزاری است

کنگره بین‌المللی سلول‌های بنیادی با حضور ۸۰۰ اندیشمند داخلی و خارجی در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد بهرامی امروز در مراسم افتتاحیه کنگره بین المللی سلول های بنیادی که در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، گفت: مشخص است که در این حوزه از فناوری، توقع ملی از ما به عنوان متولیان این شاخه علمی بسیار بالاست و ما ملزم به پاسخگویی به این توقعات هستیم.

 

وی افزود: دانشگاه فردوسی به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر کشور خود را ملزم به پا گذاشتن به مرحله دانشگاه نسل سوم می‌داند که یکی از الزامات تبدیل شدن به چنین دانشگاهی این است که دانش های تولید شده را تبدیل به پدیده کنیم، بر همین مبنا سلول‌های بنیادی به عنوان یک راهبرد در این دانشگاه مطرح است.

 

دبیر کنگره بین المللی سلول های بنیادی تصریح کرد: خوشحالیم که در این کنگره که برای نخستین بار در سال ۹۰ برگزار شد، متولیان امر سلامت را کنار هم جمع و امروز نیز بار دیگر اقدام به جمع کردن متولیان امر سلامت کردیم.

 

بهرامی گفت: از چهار سال قبل تا کنون اتفاقات خوب و بد بسیاری داشتیم که یکی از این اتفاقات بد فوت محمد رحیمی زاده، یک از پژوهشگران بود و اتفاقات خوب نیز رویش دانشمندان جوان بوده است؛ به طوری که مشاهده می‌کنیم امروز تولیدات علمی این پژوهشگران بسیار چشمگیر است.

 

وی ضمن اشاره به اینکه این کنگره با تلاش دانشگاه فردوسی، جهاد دانشگاهی خراسان رضوی و پژوهشگاه رویان برگزار می شود، گفت: در این کنگره ۸۰۰ اندیشمند داخلی و خارجی ثبت نام کردند و حدود ۳۵۰ مقاله به دست ما رسیده است.

 

دبیر کنگره بین المللی سلول های بنیادی افزود: از این تعداد مقاله ۴۷ مقاله پذیرفته نشده، ۴۷ مقاله به صورت سخنرانی ارائه خواهد شد و چهار نفر استاد مدعو نیز از خارج از کشور در این کنگره حضور دارند.

 

بهرامی با اشاره به اینکه این کنگره از امروز تا اول خرداد ادامه دارد، گفت: در حاشیه برگزاری این کنگره کارگاه مقاله نویسی و داوری مقاله، آشنایی با روش های کشت سلول ام جی اف و غیره برگزار می‌شود.

 

در ادامه سید علی اکبر شمسیان، رئیس کنگره بین المللی سلول های بنیادی تصریح کرد: با توجه به استقبال مناسبی که از نخستین کنگره داشتیم بر آن شدیم تا بار دیگر با رویکردی در ابعاد وسیع تر این کنگره را برگزار کنیم تا پژوهشگران در دو بخش علوم پایه و بالینی بتوانند مطالعات خود را مورد بررسی قرار دهند.

 

وی با اشاره به اینکه پژوهش های سلول های بنیادی هم برای کشور اعتبار کسب کرده و هم موجبات امید هم میهنان مان را فراهم کرده است، خاطر نشان کرد: سال ۸۹ نخستین مرکز سلول درمانی خراسان در جهاد دانشگاهی شکل گرفت و در سال ۹۲نیز توسعه یافت و هم اکنون با توجه به تعامل خوبی که با مراکز علمی داریم آینده خوبی را برای آن متصور هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار