آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۴۴۱۹

دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان احداث می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: دانشگاه علمی کاربردی میراث فرهنگی از مهر‌ماه امسال در پنج رشته هتل‌داری، صنایع دستی و طراحی، گردشگری و تراش سنگ‌های قیمتی و جواهرات دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، کامبیز مشتاق‌گوهری، مدیرکل میراث فرهنگی استان سیستان و بلوچستان ظهر دیروز در جلسه ساماندهی امور جوانان که در استانداری برگزار شده بود، بیان داشت: قطعا همه سازمان‌هایی که به ‌نوعی با امور جوانان همکاری دارند، تلاش خود را برای افزایش نشاط و امید در وجود جوانان افزایش می‌دهند.

 

وی از تشکیل جمعیت جوانان میراث فرهنگی برای نخستین‌بار در کشور در این استان خبر داد و گفت: میراث فرهنگی در سه حوزه آثار تاریخی و باستانی، آموزش، حفظ و توسعه و ترویج صنایع دستی و گردشگری ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: بسیاری از جوانان به سه موضوع بالا علاقه دارند که در این راستا با راه‌اندازی و تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی میراث فرهنگی، به این علاقه آنها پاسخ مثبت داده و آنها را در پیشبرد اهداف، یار خود می‌سازیم.

 

مشتاق گوهری ادامه داد: این دانشگاه از مهر‌ماه امسال در پنج رشته هتل‌داری، صنایع دستی و طراحی، گردشگری و تراش سنگ‌های قیمتی و جواهرات دانشجو می‌پذیرد.

 

وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان آنگونه که است، به کشور معرفی نشده است، گفت: چهره سیستان و بلوچستان به ایرانیان مانند چهره ایران به دنیا به‌صورت وارونه معرفی شده است و مردم با جذابیت‌ها، ظرفیت‌ها و داشته‌های این منطقه آشنا نیستند.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان در پایان خاطرنشان کرد: همه مردم به نوعی به مردم این استان مدیون هستند و توجه به ایجاد زیرساخت‌ها در این منطقه ادای دین است که باید انجام شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار