به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر امیر حسین جمشیدی اظهار داشت: قسمت عمده هزینه شیرخشک های یارانه ای را سازمان غذا و دارو می پردازد.
وی با تکذیب دو برابر شدن قیمت هر نوع شیر خشک، تصریح کرد: افزایش قیمت صرفا بین ۱۵ تا ۲۰ درصد، آنهم در برخی از انواع آن و نه همه آنها بوجود آمده مثلا ممکن است شیر خشکی که با قیمت ۱۸۰۰تومان به دست مصرف کننده می رسیده حالا ۲۵۰۰ تومان شده باشد.
جمشیدی ادامه داد: شیر خشک های تولید داخل هم از حدود ۳ ماه قبل تقاضای افزایش قیمت داده بودند که با هماهنگی سازمان حمایت از مصرف کننده، در کمیسیون قیمت گذاری بررسی و با افزایش قیمت ۱۵ تا ۲۰ درصدی آن موافقت گردید.
وی با بیان اینکه شیر خشکی مثل ببلاک و انواع متنوع آن نیز با همان قیمت های گذشته به فروش می رسند، گفت: اصولا مسئولان این شرکتها هیچگونه درخواست افزایش قیمتی ازسازمان غذا و دارو نداشته اند.
جمشیدی روال تغییر قیمت ها را اینگونه تشریح کرد: شرکت تولیدی یا وارد کننده، تقاضای افزایش قیمت خود را به سازمان می فرستد و پس از اینکه درخواست در کمیسیون بررسی گردید در صورت تایید قیمت جدید در صورت جلسه ذکر شده است، مجوز افزایش قیمت صادر می شود مثلا در مورد ببلاک ۱و ۲و ۳ مرقوم می گردد به وزن ۴۰۰ گرم با قیمت A تومان به فروش برسد.
وی تاکید کرد: اگر غیر از مبلغ ذکر شده فروش صورت بگیرد فاعل آن دچار تخلف گردیده و موضوع قابل پیگیری خواهد بود.
مدیر کل فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو درباره آن دسته از شیرخشک هایی که از طریق خانه های بهداشت توزیع می گردد نیز گفت: اینها غیر قابل فروش هستند و رایگان توزیع می شوند اگر چه احتمال تخلف در هر جایی وجود دارد اما بطور کل هیچ ضابطه یا آئین نامه جدیدی که بخواهد روند توزیع قبلی را دچار وقفه یا تغییر وضعیت کند ابلاغ نگردیده و توزیع کنندگان همانند قبل مسئولیت خود را انجام می دهند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: آز آنجا که توزیع از طریق شبکه های بهداشت کشور انجام می شود تخلفات به آسانی قابل پیگیری و ردیابی است لذا اگر فردی این محصولات "عرضه رایگان" را در سطح بازار خرید و فروش مشاهده نماید می تواند به صورت مکتوب بازرسان سازمان غذا و دارو و معاونت های غذاو داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور را در جریان قرار دهد تا نسبت به برخورد قانونی با آنها اهتمام لازم صورت پذیرد.