آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۵۱۲۷
رييس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری:

آماده معرفی تمدن ایران اسلامی با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي هستيم

مسعود سلطانی‌فر در ديدار با وابسته فرهنگي كشورمان در استانبول از آمادگي سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای معرفی تاریخ و تمدن ایران اسلامی با همكاري سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي اعلام نمود.
آماده معرفی تمدن ایران اسلامی با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي هستيم

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»به نقل از اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در پی سفر مسعود سلطانی‌فر، معاون ريیس جمهور و رييس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، به کرواسی به منظور شرکت در صدمین نشست شورای اجرایی سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد و توقف موقت وي در استانبول تركيه در تاريخ پنجم خرداد، با راشد، وابسته فرهنگی ایران در استانبول با سلطاني‌فر ديدار كرد و گزارشی از فعالیت‌های نمایندگی كشورمان در اين شهر تركيه را ارايه داد.

 

راشد در اين ديدار به محورهای فعالیت‌های نمایندگی فرهنگي كشورمان در استانبول اشاره و بيان كرد: همکاری‌های فرهنگی دو کشور، زمینه‌ساز و تعمیق‌بخش سایر ابعاد روابط دو دولت و دو ملت ايران و تركيه است و تلاش نمایندگی فرهنگی كشورمان هم برای تقویت روابط رسمی فرهنگی در کلان‌شهر استانبول است که به عنوان یکی از قطب‌هاي فرهنگی و تجاری خاورمیانه و حتی جهان محسوب مي‌شود.

 

وي در ادامه معرفی تاریخ و تمدن عظیم و فاخر ایران اسلامی را یکی از وظایف اصلی نمایندگی فرهنگي ايران برشمرد و به برنامه‌های اجرا شده و در شرف اجرایی اين نمایندگی اشاره كرد.

 

همکاری‌های دانشگاهی، تقویت زبان و ادبیات فارسی و تهیه فهرست نسخ خطی (میراث معنوی) از محورهای فعالیت‌های نمایندگی فرهنگی ايران در استانبول بود که در این دیدار، وابسته فرهنگی كشورمان، درباره آنها مطالبی را بیان كرد.

 

در ادامه سلطانی‌فر، رييس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، ضمن تقدیر از فعالیت‌هاي نمایندگی فرهنگي ايران در استانبول مطالبی را بیان كرد.

 

وي با اشاره به تفاهمنامه امضا شده بين سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مدیریت جدید تلاش‌های درخور توجهي را شروع کرده است. وجود بیش از 80 نمایدگی فرهنگی اين سازمان در نقاط مختلف جهان، فرصت مناسبي برای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ايجاد كرده است.

 

وي تأكيد كرد: تقویت روابط بین دو کشور ایران و ترکیه بسیار مهم و قطعاً فعالیت‌های فرهنگی در تعمیق این روابط از تأثیر بالای برخوردار است.

 

سلطاني‌فر ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اقدامات مناسبی برای جذب گردشگر به عمل آورده و آمار ورود گردشگران در سال گذشته به کشورمان حاکی از رشد بالای آن است؛ البته این آمار در مقایسه بین دو کشور ترکیه و ایران چهار به یک به نفع ترک‌هاست.

 

رييس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سخنان خود را اينگونه ادامه داد: گفته می‌شود در سال گذشته در حدود یک میلیون و 400 هزار نفر از هموطنان ایرانی به ترکیه مسافرت كرده و 370 هزار نفر هم از ترک‌ها به ایران سفر كرده‌اند. در این خصوص برنامه‌های خوبی برای جذب گردشگر از کشور ترکیه در دست اجراست که در صورت تحقق آن ارقام تردد بين دو كشور، تغییر جدی خواهد داشت.

 

وي در پايان سخنان خود اظهار كرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، آماده اقدام برای معرفی تاریخ و تمدن ایران اسلامی با همکاری نمایندگان فرهنگی ايران در خارج از كشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار