به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» رییس بنیاد امور بیماران خاص کشور امروز در جلسه مشترک کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی ، کارگروه سلامت و امنیت غذایی و کمیته بیماران خاص گلستان در گرگان گفت : سالانه ۱۸ میلیارد و۵۰۰ میلیون تومان برای حدود ۲۵ هزار بیمار دیالیزی در کشور هزینه می شود .
فاطمه هاشمی افزود : اکنون در کشور ۴۵۰ مرکز دیالیز فعال است که کوچک ترین مراکز دست کم ۳ تا۴ دستگاه دیالیز دارد.
وی گفت : در شهرهایی که یکصد بیمار خاص در آن زندگی می کنند باید مرکز درمانی ایحاد شود تا بیماران برای درمان ، مسافت طولانی طی نکنند .
هاشمی گفت : اگرچه تاکنون در بخش بهداشت ، درمان و پیشگیری اقدامات خوبی انجام شده است اما این میزان مطلوب نیست.
وی افزود : مطلوب این است که در هر منطقه ای حتی اگر ۱۰ بیمارخاص هم زندگی می کنند بتوانیم مرکز درمانی داشته باشیم و تمام خدمات به طور رایگان به بیماران داده شود.
وی با انتقاد از عملکرد بخش پیشگیری به خصوص بیماری های خاص گفت : تاکنون اقدام اساسی برای انجام تقدم پیشگیری بر درمان انجام نشده است .
فاطمه هاشمی افزایش شمار بیماران خاص را مصداق سخنان خود دانست و گفت : اگر موضوع پیشگیری جدی گرفته می شد امروز شاهد شمار زیاد بیماران خاص و تحمیل هزینه درمان بیماران به کشور نبودیم .
رییس بنیاد بیماران خاص کشور تنها راه برون رفت از این مشکل را مدیریت همه جانبه و اجرای طرح ملی دانست و گفت : این بنیاد برای همکاری در پیشگیری از بیماریهای خاص در بخش نیروی انسانی ، آموزش و پرداخت بخشی از هزینه ها ، آمادگی کامل دارد.
هاشمی افزود : در هر شهر گلستان که ساختمانی برای فعالیت مرکز خدمات پزشکی برای بیماران خاص اختصاص داده شود بنیاد تجهیز آن مرکز را برعهده می گیرد .
هاشمی عصر امروز نیز در گرگان با بیماران سرطانی دیدار می کند .