کد خبر:۴۱۵۵۷۱

انقلاب اسلامی با تکیه بر اندیشه‌ مهدویت توانست خود را به جهانیان اثبات کند

مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی گفت: انقلاب اسلامی با تکیه بر اندیشه‌ مهدویت توانست خود را به جهانیان اثبات کند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، حجت الاسلام قهرمانی روز گذشته در نشست تخصصی «از نهضت امام خمینی (ره) تا نهضت امام عصر (عج)» که در دانشگاه ارومیه برگزار شد گفت:

 

امام عصر(عج)، نمونه بارزی از عدالت و صلح برای جهان بوده و همیشه تجسم یک امید و تکیه گاه برای منتظران خود است؛ چرا که ظهور آن حضرت یعنی ظهور شرافت و تمام خوبی ها و باید برای خشنودی حضرت مهدی(عج) و ظهور ایشان همیشه دست به دعا باشیم.

 

وی افزود: یکی از عوامل غیبت امام زمان(عج) زنده نگه داشتن امید برای برپایی یک عدالت جهانی و نابودی تمامی ستمگران و ظالمان جهان است.

 

مدیرکل حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران، انقلاب ارزش‌ها است و شعار و هدف غایی آن، تحقق بخشیدن به فرمایشات و توصیه‌های امام زمان(عج) در تشکیل یک دولت اسلامی با رویکرد صلح و انسان دوستی است.

 

حجت الاسلام قهرمانی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران تمام اندیشه‌های رستگاری بشر را زنده نگه داشت گفت: با تجلی جمهوری اسلامی، فکر معنویت و تکیه بر اندیشه‌های مهدویت، انقلاب اسلامی ایران توانست خود را به جهانیان اثبات کند و هدف غایی و نهایی این نظام اسلامی پیش بردن دین ناب اسلام با اخلاق و آرمان‌های نظام مهدویت با توجه به نیازهای جامعه است.

 

وی نقش مردم در پیروزی انقلاب اسلامی را غیرقابل انکار دانست و عنوان کرد: ستون انقلاب در ایران مردم بوده و تشکیل دولت اسلامی در ایران را مردم برای این کشور رقم زدند و همین مردم آگاه در طول تاریخ انقلاب اسلامی با ورود به موقع و حضور در عرصه‌های مختلف باعث خنثی شدن بسیاری از دسیسه‌های دشمن شده‌اند.

 

وی تصریح کرد: امروزه انقلاب اسلامی ایران نوپا نیست و جایگاه ویژه‌ای در منطقه و جهان دارد به همین دلیل باید همه مردم با همدلی و همکاری یکدیگر دست به دست هم داده تا این مشکلات بیرونی و تهدیدها را خنثی و با اتحاد از منافع و آرمان‌های انقلاب دفاع کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار