کد خبر:۴۱۶۰۳۷
تحصن دانشجویی در شیراز-۱۱؛

قادری: خطوط قرمز باید در مذاکرات حفظ شود/ از طریق رسانه‌ها نظرات خود را اعلام می‌کنم

نماینده مردم شیرازدر مجلس اسلامی گفت: خطوط قرمز باید در مذاکرات حفظ شود وبتوانند از طرف مقابل امتیاز بگیرند و تعهداتی که امضا میشود باید قابل برگشت باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، جعفرقادری نماینده مردم شیراز در مجلس اسلامی، پیرامون تحصن دانشجویان در دانشگاه شیراز در پی حمایت از تیم مذاکره کننده و عنوان کردن مطالبات دانشجویی از آن‌ها، در جمع خبرنگاران گفت: باید تلاش کنیم هر اقدامی انجام می‌شود در چارچوب قانون باشد.


وی با بیان اینکه هرکس باید بتواند دیدگاه خود را به گوش مسئولان برساند، افزود: هر مسئولی باید به نقطه نظرات و دغدغه ملت احترام بگذارند تا ملت بتوانند در چارچوب قوانین انتقادات خود را بیان کنند.


نماینده مردم شیراز در مجلس اسلامی با اشاره به اینکه تیم مذاکره کننده باید چارچوب قانونی را حفظ کنند، خاطر نشان کرد: خطوط قرمز باید در مذاکرات حفظ شود وبتوانند از طرف مقابل امتیاز بگیرند و تعهداتی که امضا می‌شود بایدقابل برگشت باشد.


وی در پایان گفت: هرچند نمی‌توانم در تحصن شرکت کنم اما از طریق رسانه ها و ظرفیت های دیگر نظرات خود را اعلام می‌کنم. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار