آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۱۹۲
حقانی در جلس شورای شهر مطرح کرد؛

بی‌احترامی به اعضای شورا مد شده است

رئیس کمیته محیط‌زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه در زمان مسئولیتم هر زمین بایری که وجود داشت را دستور به سرسبز کردن آن دادم،گفت:توهین به اعضای شورا برای برخی،مد شده ومانند عمل به نسخه پزشک شده است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمد حقانی در جلسه علنی روز سه‌شنبه شورای شهر تهران با بیان اینکه در زمان مسئولیتم حتی با بی‌سیم، هر زمین بایری را پیدا می‌کردیم، به سازمان پارک‌ها و فضای سبز می‌گفتیم آن را تملک و تبدیل به فضای سبز کنند. هر چند به مرور زمان از طریق ضابطه و ... برخی از این فضای سبز از بین رفت اما در دوران مدیریت من، تخریب فضای سبز نیز رخ نداده است. مسائل بیشتر را در جلسات خصوصی عنوان می‌کنم اما ظاهراً برخی توهین به اعضای شورا برایشان مانند عمل به نسخه پزشک است.

 

وی در ادامه با اشاره به محله‌گردی‌هایی که در هفته‌های اخیر داشته است، گفت: بحث امنیت در محله امامزاده یحیی (ع) در محله باغ آذری از چالش‌های اساسی مردم است. متاسفانه این مناطق در شرایط رنج‌آوری از لحاظ تجمع خلافکاران، معتادها و افراد بی‌بند و بار قرار دارند. یکی از اهالی قدیمی این محله، از زورگیری که در یکی از شب‌ها در نزدیکی مسجد از وی شده بود می‌گفت که با یک قمه کنار مسجد پول‌هایش را دزدیده و به وی آسیب رساندند. نباید چنین اتفاقی برای یک پیرمرد که برای اقامه نماز اول وقت به مجلس رفته، پیش بیاید.

 

حقانی اضافه کرد: برای حل این مشکلات، مکاتباتی با فرمانداری و نیروی انتظامی داشته‌ام، اما باید مساله امنیت و به خصوص بافت فرسوده در این مناطق که بسیار رنج‌آور است، فکری شود.

 

رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران در ادامه تذکرش به تبعیض میان فعالان مدیران محله اشاره کرد و گفت: بر اساس قانون این گونه افراد هیچ رابطه استخدامی نباید با شهرداری داشته باشند، اما بین این افراد تبعیض است و برخی از آنها بیمه هستند و برخی نیستند برخی ۵۰ هزار تومان حقوق می‌گیرند؛ برخی یک میلیون تومان. همچنین اینها در محاکم بیمه، شهرداری را محکوم می‌کنند که باید در این رابطه ساماندهی مناسبی انجام شود.

 

وی همچنین به بازدید از بزرگراه شوشتری اشاره کرد و گفت: این بزرگراه آخرین حلقه ترافیکی پایتخت است که بخشی از آن به صورت زیرگذر انجام می‌شود. اول باید مشخص شود که این طرح بر اساس اسناد توسعه شهری و برنامه دوم پنج ساله شهرداری است یا نه. همچنین به مالکیت منابع طبیعی و پارک سرخه حصار که در مسیر این بزرگراه قرار دارد، توجه شود.

 

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: همچنین در انجام این پروژه باید ارزیابی زیست محیطی و امکان سنجی زیست محیطی برای اجرای زیرگذر یا روگذر انجام شود تا هیچ گونه گیاهی در منطقه صدمه نبیند. همچنین اداره کل محیط‌زیست استان تهران و منابع طبیعی مجوزهای لازم را باید برای آغاز کار صادر کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار