به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سردار سعید منتظرالمهدی روز یکشنبه در اولین نشست خبری خود به عنوان سخنگوی نیروی انتظامی با اشاره به اجرای شدن طرح دریا از امروز گفت: این طرح از صبح امروز در سواحل سه استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان کلید خورد.
سخنگوی ناجا با بیان اینکه در سال93، 50 درصد از میزان غرق شدگان کاسته شده و 2500 نفر نیز نجات یافته اند، در خصوص نحوه برخورد با متخلفان خاطرنشان کرد: ما امیدواریم مردم با رعایت موازین شرع و عرف و هنجارهای اجتماعی و اخلاقی، پلیس را در این طرح یاری دهند.
وی گفت: رویکرد ناجا در مواجهه با معضلات اجتماعی و فرهنگی، حتما به صورت اجتماعی و فرهنگی است ولی صرفا برای افرادی که در هنجارشکنی خود اصرار دارند از برخورد سلبی بهره خواهیم گرفت.
منتظرالمهدی تاکید کرد: در این طرح که با حضور پلیس های افتخاری در 110 نقطه از سواحل شمالی برگزار می شود، پلیس با هرگونه هنجارشکنی و اقدامی که باعث صلب اسایش و ارامش شهروندان شود، برخورد میکند.
وی همچنین از اجرای طرح های امنیت اخلاقی کمافیالسابق خبر داد.
معاون اجتماعی ناجا درباره درخواست سینماگران برای اجرای اکران فیلم در قالب طرح "افطار تا سحر" گفت: ما با این طرح موافقیم و سینماها در ماه مبارک رمضان به جز شب های قدر میتوانند تا سحر فعالیت کنند.
مصوبهای درباره حضور بانوان در استادیوم ها وجود ندارد
وی در پاسخ به سوالی درباره حضور زنان در استادیومها، گفت: هیچ ابلاغی برای حضور بانوان در استادیومها نداشتیم و مرجع رسمی صدور مجوز وارت کشور است و در صورت ابلاغ چنین مصوبه ای، ما امنیت آنان را تامین خواهیم کرد.
منتظرالمهدی با بیان اینکه وزارت کشور، وزارت ورزش و ناجا سه هسته تصمیمساز برای حضور بانوان در ورزشگاه ها هستند، در پاسخ به تسنیم، هرگونه مصوبهای در این خصوص را رد کرد و با اشاره به حضور زنان در بازی بسکتبال گفت: زنان حاضر در ان ورزشگاه احتمالا یا از مربیان و یا از همراهان بازیکنان بوده اند که با هماهنگی قبلی وارد ورزشگاه شده بودند.
فضای حقیقی و مجازی را در آستانه انتخابات کاملا رصد میکنیم
منتظرالمهدی در پاسخ به سوال دیگری با بیان اینکه برای برخورد با تخلفات انتخاباتی آمادگی داریم، افزود: نیروی انتظامی با رصد کامل فضای حقیقی جامعه و فضای سایبر بطور پیش دستانه و تلاش خواهد کرد و اگر مشکلی پیش بیاید و هرگونه اتفاقی رخ داده با آنها برخورد خواهد کرد .
منتظرالمهدی در مورد انجام کارهای خدماتی از سوی سربازان نیز تصریح کرد: سربازان به هیچ وجه نباید کار خدماتی انجام دهند.
وی در خصوص طرح جمعآوری معتادان نیز گفت: جمعآوری معتادان طرح پاکسازی محیط زیست نیست و در حال خاضر نیازمند بیش از پنج شش کمپ 10 هزار نفری هستیم.
سخنگوی ناجا در مورد پلیس کودک و نوجوان هم با بیان اینکه هیچ ابلاغیه ای در این باره نداشتیم در عین حال تاکید کرد: آمادگی داریم تا به محض ابلاغ آن را در مجموعه پلیس پیشگیری ایجاد کنیم.
سخنگوی ناجا در پاسخ به خبرنگاری مبنی بر اینکه به نظر می رسد ناجا در اجرای فرامین رهبری تنها به برخورد با خودروهای لوکس بسنده کرده است، گفت: دوردور کردن از نظر روانشناسی تلاش برای تبرج و جلوه گری در جامعه بوده که به ایجاد شکاف طبقاتی در جامعه منجر خواهد شد. البته در مورد تخلفات خودرو چه پورشه باشد چه پراید با آن برخورد میکنیم.
وی ادامه داد: ما در تمام ابعاد سعی در اجرای دستورات و فرامین رهبری داشته ایم و به همین منظور نیز قرارگاهی در نیروی انتظامی با ریاست شخص فرمانده ناجا و حضور روسای پلیس های تخصصی تشکیل شده است و انتخاب سخنگو نیز در راستای فرامین رهبری در خصوص اطلاع رسانی سریع و جامع بوده است.
منتظرالمهدی در خصوص نحوه انعکاس نارساییهایی که بعضا در نیروی انتظامی وجود دارد توسط رسانهها نیز گفت: اطلاعرسانی شمشیر دو لبهای است و در بعضی موارد نیازی نیست که موضوعات اینچنینی اطلاعرسانی گسترده شود چراکه احساس امنیت به سادگی بدست نمیآید ولی به سادگی از دست میرود لذا اگر چنین مواردی را به ما اطلاع دهند حتما رسیدگی میکنیم.
وی همچنین درباره سیاست پلیس برای کاهش نزاع قومیتی در استان سیستان گفت: در این استان جلسات متعددی با حضور سران اقوام مختلف برگزار شده است و امیدواریم با حمایت روسای این اقوام بتوانیم موضوع جمعآوری سلاح در میان این قبایل را نهایی کنیم.