به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» ، بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در نامه ای سرگشاده به وزیر امور خارجه کشورمان خواستار توجه به پیام جنبش اعتراضی این روزهای مردم ایران به رویکرد هستهای دولت شد.
متن کامل این نامه به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر ظریف
وزیر محترم امور خارجه
با صلوات بر محمد و آل محمد ، احتراما نظر به شرایط مذاکرات هسته ای و عملکرد تیم مذاکره کننده بنابر وظیفه جنبش دانشجویی مسلمان در تبیین مسیر مناسب برای مسئولین محترم دولت جمهوری اسلامی ایران مواردی به اختصار ذکر می گردد.
۱- حضرتعالی به عنوان یکی از دلسوزان کشور به خوبی واقف هستید که تاثیرگزاری عملکردتان در دوره مدیریت شما نه صرفا در دوره مسئولیت حضرتعالی و دولت محترم که در سالیان بعد از آن نیز خواهد بود بنابر این دولت باید آینده کشور را نیز در نظر بگیرد. برخی منافع زودگذر چند ماهه صرفا می تواند نیازهای کوتاه مدت کشور را برطرف کند و در دراز مدت خرابی های اقتصادی و سیاسی گسترده ای را به همراه خواهد داشت. ولذا اگر تصمیم گیری های دولت محترم صرفا برای منافع کوتاه مدت باشد و موجب خرابی های بلند مدت در حوزه های مختلف و سطوح گوناگون گردد حتی ممکن است این شائبه را خدای ناکرده در مردم ایجاد می کند که تصمیمات ، بیشتر کارکرد انتخاباتی دارند که مع الاسف باید گفت این روزها این تلقی به وجود آمده است.
۲- پیام جنبش اعتراضی این روزهای مردم ایران به رویکرد هسته ای دولت را بشنوید. نتایج نظرسنجی هایی که توسط دولت و نزدیکان دولت انجام میشود به خوبی نشان می دهند که مردم ایران دیگر با غریو پیروزی توسط عده ای راضی نمی شوند. مردم نگران هستند. مردم به آنچه دارد اتفاق می افتد شک دارند. مردم به آمریکا اعتماد ندارند و باید بگوییم که این روزها به توان شما برای گرفتن حقوق ملت نیز شک دارند. دیگر نمی توان مانند توافق ژنو جشن پیروزی گرفت . دیگر نمی توان با منع رسانه ها از بررسی آنچه در مذاکرات می گذرد یا تهدید صدا و سیما از روشنگری برای مردم یک پیروزی موهوم را برای مردم تصویر کرد. بعد از توافق نهایی مردم خواهند پرسید که چه دادیم و چه گرفتیم. مردم خواهند پرسید که اگر مذاکرات برای لغو تحریم ها بود ، چه مقدار از فشار تحریم ها در مقابل این همه امتیازات بی سابقه و تاریخی که داده ایم برداشته خواهد شد.
۳- وزارت امور خارجه کشورمان باید قبل از ورود به کارزار مذاکرات فکری برای موانع می کرد. شما باید مشکل راستیآزمایی را و اینکه آژانس المللی انرژی اتمی داور مناسبی برای توافق نیست قبل از مذاکرات پیشبینی می کردید نه اینکه در حین مذاکرات گفته شود چاره دیگری وجود ندارد. این موضوع در موارد دیگری همچون تحریمهای اولیه آمریکا نیز صادق است. موضوع آینده اقتصادی ، سیاسی و امنیتی ملت ایران است و با این صحبت ها قابل توجیه نیست. نکند که بعد از این همه هزینه و تعطیلی امور کشور به بهانه مذاکرات به خاطر چنین چیزهایی تحریمی برداشته نشود و ما بمانیم و تحریمها و راهی که برای اعمال تحریم های بیشتر به خاطر سیاست های شما بازتر شده است.
۴- مهمترین چیزی که هر ملتی برای رشد و پیشرفت در زمینه های گوناگون به آن احتیاج دارد امنیت است. شما در ابتدا بازرسیهای فراپروتکلی را تکذیب کردید ولی این روزها مذاکره کنندگان ما نه تنها تایید می کنند بلکه با توجیهات گوناگون از آن دفاع می کنند. آیا این جز این است که عزت کشور ما خدشه دار می شود؟ آیا این جز این است که امنیت ملی کشور و امنیت جانی ملت به خطر می افتد؟ موضوع صنایع نظامی کشوری مثل ایران در این روزهای پرآشوب آسیای جنوب غرب موضوع کوچکی نیست که با بهانه مختلف به خطر بیفتد.
جناب وزیر
این روزها عده ای چشم بسته مجیزگوی شما و عملکردتان هستند. خیلیها ضعفهای تیم مذاکرهکننده را نادیده میگیرند. خیلیها تسلط شما به زبان انگلیسی را توان دیپلماسی شما میدانند اما در آینده این افراد نخواهند بود و تاریخ نتیجه این مذاکرات را به قضاوت خواهد نشست. قطعا شما که فردی خدوم و دلسوز برای این کشور هستید نگران آینده کشور و آنچه تاریخ در مورد شما خواهد اندیشید هستید .
امیدوارم مردم به گریه نیفتن
از این نظر سنجی ها واسه انتخابات هم کرده بودن...