به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که در روز سه شنبه 19 خرداد در محل نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با رد حذف یارانه نان، اظهار داشت: ما این یارانه را پرداخت خواهیم کرد و فقط اصلاح قیمت برای نانواها مطرح بود که 20 درصد مربوط به آزادخرها میشد و هیچ مانعی برای پرداخت یارانه وجود ندارد و دولت تصمیم جدیدی در این زمینه نداشته است.
نوبخت با اشاره به دستگیری معاون رئیس جمهور سابق حمیدرضا بقایی و پرونده ای که درباره وی وجود دارد، تصریح کرد: دولت از زمان شروع به کار خود با اسنادی که در دست داشت، برخی از تخلفات دولت قبل را مشاهده کرد و بسیاری از تخلفات بدون رسانهای شدن به دستگاه قضایی ارجاع شدند.
وی تاکید کرد: معاونت حقوقی رئیس جمهور در این زمینه اقامه دعوی کرده و منتظر نتایج آن هستیم، در مورد اتهام معاون اجرایی رئیس جمهور سابق حق و انصاف این است که خود قوه قضائیه درباره آن اطلاعرسانی کند. همچنین دولت در جایگاه قانونی خود برای ارجاع اسناد به قوه قضائیه قبلا اقداماتی انجام داده است.
نوبخت درباره حضور بانوان در ورزشگاهها اظهار داشت: این خبر از سوی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری اطلاع رسانی شد و قطعا یک مسیری را باید طی کند، ملاوردی همین هفته مصاحبه تفصیلی را در این خصوص باید ارائه کند.
سخنگوی دولت با اشاره به ساعت کاری کارمندان دولت در ماه رمضان گفت: طبق روال ماههای جاری تغییر برنامهای نداریم و این حق برای کارمندان دولت است که مایلند دیرتر به محل کار بیایند که میتوانند از مرخصی ساعتی استفاده کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور افزود: مدیران اجرایی تا جایی که احساس کنند که در کار مردم خللی رخ نمیدهد، با آن موافقت میکنند، البته مجلس در گذشته طرحی را در این زمینه ارائه داده بود که رای نیاورد و روال جاری ادامه پیدا کرد.
وی همچنین درباره قانون احزاب نیز اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی از گذشته طرحی در این رابطه داشت و قابل رسیدگی بود، دولت نیز در این راستا نظرات کارشناسی خود را بیان کرد که بخشی از آن پذیرفته و بخش دیگرش مورد تصویب واقع نشد.
نوبخت با اشاره به لایحه رفع موانع تولید نیز، افزود: در سال گذشته دولت دو لایحه قانون تنظیم مقررات مالی و رفع موانع تولید را به مجلس فرستاد که مورد تصویب قرار گرفت و یک فرآیندی را طی کرد و در این راستا بخشی از مصوبات مجلس با ایرادات شورای نگهبان مواجه شد و در حال حاضر دولت به دنبال تهیه آئین نامه اجرایی این لایحه است.
سخنگوی دولت اضافه کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی باید 11 مورد از این آئین نامه را تهیه میکرد و اولین مورد آن باید در دستور کار هیئت وزیران باشد. لایحه رفع موانع تولید با تاخیر یکساله به دولت باطل شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور با اشاره به حواشی مراسم ارتحال امام (ره) اظهار داشت: اینکه از سوی دولت شکایتی در این باره تنظیم شود، تا حال حاضر اطلاع رسمی ندارند و اگر اطلاع پیدا کنم، حتما خواهم گفت.