کد خبر:۴۱۷۷۴۵
حجت الاسلام شفیعی تشریح کرد

اهتمام به نقش مردم در اعتقاد و باورهای امام خمینی (ره)

با حضور رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت رئیسه و اساتید دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد.
اهتمام به نقش مردم در اعتقاد و باورهای امام خمینی (ره)

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، با حضور حجت الاسلام سیدمحسن شفیعی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان، نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت رئیسه و اساتید دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت رئیسه و اساتید دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، که روز گذشته 19 خردادماه و با موضوع شعار سال در سالن امام رضا (ع) این دانشگاه برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین شفیعی، با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) بر نقش مردم در نظام اسلامی اهتمام داشت، گفت: این امر علاوه بر آنکه التزام امام راحل(ره) بود، در اعتقاد و اصول باورهای ایشان نیز جای داشت.

وی با اشاره به شعار سال مبنی بر «دولت و ملت ؛ همدلی و هم‌زبانی» تصریح کرد: این شعار توجه به آن است که وقتی دولتی در ساز وکار قانونی برآمده از نظر مردم، روی کار آمد، باید مورد حمایت قرار گیرد و غیر از این نیز امکان ندارد، در عین حال حوزه نقد باید از سوی مسئولان نیز پذیرفته شود.

شفیعی اظهار کرد: شعار امسال، ما را به این مطلب توجه می‌دهد که مسئولان رسمی کشور باید مورد حمایت قانونی قرار گیرند در حالیکه فضای نقد از آن‌ها فراهم شود و نقدها محترم شمرده شده و جایگاه قانونی مسئولان اجرایی و غیر اجرایی مورد توجه قرار گیرد ؛ آن‌قدر باید روی موضوع اهتمام به رأی مردم پافشاری کنیم که تبدیل به بخش جدایی‌ناپذیر گفتمان عمومی شود.

وی بیان کرد: امام خمینی(ره) همواره بر کسب نظر از مردم و برگزاری انتخابات در مراحل مختلف نظام جمهوری اسلامی از جمله مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان رهبری و ... تأکید داشتند و از اهتمام امام خمینی(ره) بر این امر بر می‌آید که اصرار داشتند، حاضر شدن مردم پای صندوق‌های رأی و برگزاری انتخابات، به فرهنگ عمومی تبدیل شود و این امر در دیدگاه و سیره امام خمینی(ره) کاملاً محسوس است و نقش سیره کمتر از نوشته‌ها و سخنان نیست.

شفیعی در پایان تصریح کرد: وقتی که امام خمینی(ره) اعلام کرد «میزان رأی ملت است»، یعنی این چنین نیست که فقط به نتیجه انتخابات برابر با خواست شخصی احترام بگذاریم بلکه این ساز وکار به‌عنوان یک اعتقاد پذیرفته شده است و در عمل باید به آن پایبند باشیم، حتی اگر نتیجه برخلاف نظر شخصی ما باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار