به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمود خدمتی دوشنبه شب در مراسم تجلیل از خیرین مدرسهساز این شهرستان اظهار کرد: اگر بتوانیم امید و دانش را در دل فرزندان خود بارور کنیم بدون شک فرموده نبی اکرم (ص) در زمینه علمپژوهی ایرانیان محقق میشود.
وی با اشاره به قدمت تاریخ و تمدن کاشان افزود: همیشه تاریخ مردانی از این خطه از اکتشافات علمی برخوردار بودند که نه تنها منطقه خود بلکه جهانیان از آن بهره جستهاند.
وی تعداد مدارس تخریبی و فرسوده کاشان را یک سوم معادل بیش از 33 درصد مدارس موجود دانست و خاطرنشان کرد: از 189 باب مدرسه موجود در کاشان 30 باب آن به دهه قبل از 50 برمیگردد و 16 درصد مدارس معادل 20 باب مدرسه بالای 45 سال قدمت دارد که 100 درصد تخریبی هستند.
مدیر آموزش و پرورش کاشان تصریح کرد: خیرین کاشانی با تمام ظرفیت خود در زمینه مدرسهسازی وارد شدند که بدون شک در کشور جزء پیشگامان بوده و کاشان شهر الگو در زمینه خیرین مدرسهساز به شمار میرود و انتظار میرود با حمایت سایر سرمایهداران کاشانی شاهد آن باشیم که در امر خیرین مدرسهساز کاشان الگوی جهانی باشد.
به گفته وی، در شرایط نامناسب اقتصادی اگر خیرین نباشند بهسازی و بازسازی مدارس با مشکل روبهرو میشود و خیرین مدرسهساز تحولات بزرگی را در تمام عرصههای جامعه بشری هر کشور رقم میزنند، چراکه فراهمسازی امکانات فرهنگی، آموزشی و پژوهشی زمینهساز بروز و ظهور استعدادهای دانشآموزان است.
خدمتی حذف مدارس دو نوبته در کاشان را از اولویتهای مهم اداره آموزش و پرورش کاشان دانست و یادآور شد: متأسفانه در این شهرستان برخی مدعی هستند که دیگر نیازی به مدرسهسازی نیست در حالی که 10 مدرسه دونوبته با حدود 6 هزار دانشآموز در حال حاضر فعال است.
وی وضعیت کمبود مدارس و بحرانی بودن امکانات آموزشی را مربوط به فاز دو ناجیآباد و مسکن مهر کاشان عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به اضافه شدن 100 دانشآموز مقطع ابتدایی به منطقه فاز دو ناجیآباد هر دو سال یک مدرسه باید احداث شود.
به گفته وی در حال حاضر 2 هزار و 100 دانشآموز در شش مدرسه ناجیآباد کاشان در حال تحصیل هستند.
سه مدرسه تخریبی لاجوردی، علوی و آیتالله کاشانی توسط سه خیر کاشانی تخریب و بازسازی میشود.