کد خبر:۴۱۹۰۶۷
مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان:

دانشگاه فرهنگیان به عنوان منبع اصلی تأمین نیروی آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان گفت: دانشگاه فرهنگیان به عنوان اصلی‌ترین منبع تأمین نیروی انسانی برای آموزش و پرورش در سند آموزش و پرورش پیش‌بینی شده‌‌است.
دانشگاه فرهنگیان به عنوان منبع اصلی تأمین نیروی آموزش و پرورش پیش‌بینی شده است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، اولین جلسه هم اندیشی مدیران و معاونین پردیس‌ها و مراکز آموزش عالی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در پردیس شهید باهنر اصفهان برگزار شد.

 

در این جلسه شهرام عروف زاد، مدیر امور پردیس‌های استانی دانشگاه فرهنگیان اصفهان دلایل استقرار مدیریت واحد استانی امور پردیس‌ها و مراکز آموزش عالی دانشگاه‌های فرهنگیان در سطح کشور را چابک کردن ساختار و تسریع در امور اداری و تشکیلاتی، کوچک کردن بدنه دولت، صرفه جویی در ساختار منابع انسانی، جلوگیری از اعمال سلیقه شخصی، شفاف سازی روند اجرایی، نگاه سیستمی و کل گرا داشتن و برطرف کردن نقاط ضعف دانست.

 

وی در ادامه به تبیین راهکارهایی در راستای بهره برداری از وضعیت‌های موجود و جذب ظرفیت‌های استانی پرداخت.

 

محمد حسین قائدیها، مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان در سخنانی با ابراز امیدواری نسبت به تعامل و همکاری ایجاد شده در قالب مدیریت استانی دانشگاه فرهنگیان با اداره کل آموزش و پرورش استان در جهت رفع موانع و مشکلات دانشگاه فرهنگیان بیان داشت: إن شاءالله این تعامل و همدلی بتواند بخشی از مشکلات آموزش و پرورش را حل کند و این حرکت باعث تقویت پردیس ها و مراکز استان شود.

 

وی با اشاره به نیازهای آموزش و پرورش در جهت تربیت نیروی انسانی در دانشگاه فرهنگیان بیان داشت: شما خط تولید آموزش و پرورش هستید و قاعدتاً باید مصرف کنندگان شاخص های تولید را به تولید کننده منتقل کنند.

 

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: دانشگاه فرهنگیان به عنوان اصلی ترین منبع تأمین نیروی انسانی برای آموزش و پرورش در سند آموزش و پرورش پیش بینی شده است.

 

قائدیها در پایان بیان داشت: بررسی توانمندی های معلمان برای احراز رتبه بالاتر در طرح نظام رتبه بندی معلمان توسط دانشگاه فرهنگیان صورت خواهد گرفت.

 

در ادامه این جلسه حجت الاسلام مستاجران، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان با اشاره به کمبود فضا و امکانات آموزشی و رفاهی در پردیس‌های این استان خواستار پیگیری مدیر کل آموزش و پرورش استان و ریاست دانشگاه نسبت به اضافه شدن فضای آموزشی به پردیس شهید باهنر و پیگیری احداث مسجد این پردیس و احداث سالن اجتماعات پردیس فاطمه الزهراء شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار