بحران انساني در صعده/ واشنگتن خواستار پايان درگيريها شد
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اينترنتي الاسلام اليوم، ايالات متحده آمريكا از ارتش يمن و گروه الحوثي در استان صعده در شمال يمن خواست جنگ را فوراً متوقف كنند و اجازه فعاليت آزادانه را به سازمان هاي ياري رسان در اين منطقه بدهند.
اين در حالي است كه سازمان هاي بين المللي نسبت به بحران انساني تهديد كننده در نتيجه اقدامات نظامي در اين منطقه هشدار مي دهند.
آيان كيلي، سخنگوي وزارت خارجه آمريكا گفت: ما هر دو طرف را به توقف فوري درگيري ها و تضمين برقراري امنيت براي ورود فعالان امداد بين المللي دعوت مي كنيم؛ همچنين از همه دولت هاي منطقه مي خواهيم شرايطي را براي سهولت ارسال امدادهاي بين المللي به نيازمندان فراهم كنند.
وي افزود: دولت آمريكا در صدد است سه ميليون دلار براي كمك به نيازمندان و تهيه مواد غذايي و آب براي كساني كه در اردوگاه ها بسر مي برند، فراهم كند.
اين در حالي است كه دومين توافق براي پايان درگيري ها در شمال يمن در ابتداي هفته نقض شد و سه شنبه بيشتر از 70 نفر از گروه الحوثي در درگيري اين روز كشته شدند.
در همين حال سازمان هاي ياري سان بين المللي نسبت به وقوع بحران انساني قريب الوقوع و خطرناك پس از گسترش درگيري ها هشدار مي دهند./انتهاي پيام/