کد خبر:۴۱۹۴۴۳
نفت از ۶۵ دلار هم بالاتر رفت
قیمت نفت با ۱.۵۲ دلار افزایش به ۶۵.۲۲ دلار رسید.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از رویترز، قیمت نفت برنت به علت افزایش تقاضا در آمریکا و کاهش ذخایر این کشور بالا رفت.
هر بشکه نفت برنت 1.52 دلار افزایش یافت و 65.22 دلار فروخته شد. نفت خام آمریکا نیز 1.20 دلار بالا رفت و بشکهای 61.17 دلار فروخته شد.
قیمت نفت در چنین روزهایی در سال گذشته حدود 115 دلار بود.
پیشبینی شده است که ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته 1.7 میلیون بشکه کاهش یافته باشد. ذخایر بنزین نیز با کاهش 300 هزار بشکهای مواجه شود.
بانک جی پی مورگان در تحقیق هفتگی خود اعلام کرد که تولید نفت آمریکا به رکورد جدیدی در این هفته رسیده است اما شروع به کاهش خواهد کرد.
کاهش مورد انتظار تولید نفت آمریکا به هزینههای بالای تولید نیز از عوامل حمایتکننده قیمت نفت عنوان شده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.