درخواست قذافي از سازمان ملل در زمينه انجام تحقيقات در مورد جنايات اسرائيل
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از فلسطين امروز، معمر القذافي در نطق خود در نشست مجمع عمومي سازمان ملل، با اشاره به جنايان جنگي رژيم صهيونيستي در قبال مردم فلسطين تصريح کرد: از سازمان ملل مي خواهيم تا در مورد جناياتي که اين رژيم در مقابل ديدگان همه جهانيان و با حمايت و تباني ابرقدرت ها مرتکب شده است، تحقيقات جدي و عملي انجام دهد.
وي همچنين ضمن تاکيد بر لزوم کنترل فعاليت هاي هسته اي رژيم صهيونيستي توسط آژانس بين المللي انرژي اتمي و عدم تمرکز فعاليت هاي نظارتي خود بر ساير کشورها، خواستار فعال سازي ديوان لاهه در جهت محاکمه جنايتکاران جنگي اين رژيم شد.
قذافي در ادامه با بيان اينکه شوراي امنيت از زمان شروع به کار نه تنها امنيتي براي ما به بار نياورده است؛ بلکه موجب رعب و وحشت و مجازات براي ما شده است خاطرنشان کرد: کشورش با وجود ترکيب فعلي و ديکتاتور مآب اعضاي شوراي امنيت به قطنامه هاي آن پايبند نخواهد بود.
رئيس جمهور ليبي در پايان ضمن درخواست اصلاح فراگير شوراي امنيتي از جمله مراکز تصميم گيري اين نهاد بين المللي تاکيد کرد که مجمع عمومي نبايد منبري براي سخنراني باشد؛ بلکه بايد تصميم گيرنده باشد./انتهاي پيام/