کد خبر:۴۲۰۷۸۷
مسئول فرهنگی خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان:

کار فرهنگی محدود به زمان و فرصت خاص نیست

مسئول فرهنگی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان با اشاره به کمرنگ شدن فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها گفت: کار فرهنگی محدود به زمان و فرصت خاص نیست.

سعادت میرقدیم در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در رشت،  با اشاره به کمرنگ شدن فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها گفت: کار فرهنگی محدود به زمان و فرصت خاص نیست.

 

وی گفت: همانطور که شهدا برای غلبه بر دشمن از هر فرصتی استفاده می‌کردند،  یک فعال فرهنگی نیز باید از هر فرصتی برای غلبه بر تهاجم فرهنگی و شبیخون های فرهنگی استفاده کند.

 

مسئول فرهنگی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان با بیان اینکه یکی از فرصت ها می‌تواند حضور در بین دانشجوها و همکلامی با آنها باشد، تصریح کرد: مقام معظم رهبری یکی از اهداف کار فرهنگی برای جوانان کشور را پرورش روح، ایمان و تقوا در بین جوانان و دانشجویان و تقویت ارتباط با خداوند دانستند.

 

سعادت ادامه داد: این را فراموش نکنیم که مقام معظم رهبری فرمودند: فرهنگ کارخانه انسان سازی است؛ بنابراین کار فرهنگی از حساسیت بالایی برخوردار خواهد بود.

 

وی گفت: اولویت های کار فرهنگی در دانشگاه ها مسلما متفاوت خواهد بود. بطور مثال در زمینه حجاب گاهی در قشری که مشتاق هستند اولویت کار فرهنگی با رعایت حجاب است و گاهی اولویت کار فرهنگی برای قشری آشنایی با چرایی حجاب خواهد بود.

 

مسئول فرهنگی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان یکی از مهمترین اولویت های فعالیت های فرهنگی در دانشگاه ها را دغدغه سازی در بین دانشجویان علاقه مند عنوان کرد و گفت: افراط و تفریط گاها باعث دفع دانشجویان از بعضی از تشکل ها خواهد شد.

 

سعادت با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره تشکل بسیج که فرمودند: دوری از افراط و تفریط در عمل یکی از ضروریات حرکات بسیج است، گفت: زیرا همان اندازه که عمل نکردن مضر است، عمل افراط آمیز هم ضرر دارد.

 

وی گفت: شاید متفاوت بودن سلایق دانشجویان هر دوره با دوره قبل یکی از علت های کم شدن گرایشات آنان به تشکلات باشد.

 

مسئول فرهنگی واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد لاهیجان تصریح کرد: راه های جذب و گرایش برای هر دوره متفاوت است به طور مثال گروهی با حضور در همایش ها و سخنرانی ها علاقمند به فعالیت می‌شوند، در عین حال گروهی با اردوهای تفریحی، زیارتی و غیره.

 

سعادت شناخت قشرهای دانشجویی و برنامه ریزی درست، با در نظر گرفتن ارزش های انقلاب اسلامی را از راه های برون رفت از آسیب های فرهنگی در دانشگاه ها عنوان کرد و گفت: چون بدون شناخت صحیح، کار فرهنگی ثمره مثبتی نخواهد داشت؛ بلکه ثمره زیان باری با خود به همراه می‌آورد.

 

وی گفت: برگزاری کلاس ها و دوره های مشترک برای فعالین دانشگاه ها و برپایی نشست های هم اندیشی برای تبادل اندیشه ها و استفاده از تجربیات می‌تواند تاثیرگذار باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار