سینا امیرعسگری در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در رشت، با بیان اینکه مهمترین مخاطب در بخش فرهنگی اردوی جهادی مردم پاک، ناب و خالص روستاهای محروم اند، گفت: از آنجا که انقلاب ما انقلاب مستضعفین است این اردوها که متولیان آن ما بسیجی ها هستیم، این پیام را برای این مردم دارد که آنها فراموش نشده اند. هرچند که وظیفه ای بسیار بیش تر از یک اردوی جهادی بر گردن ماست.
وی افزود: اگر کار فرهنگی بخواهد موثر واقع شود همانطور که رهبر فرزانه انقلاب فرمودند باید عمیق - ماندگار و اثر بخش باشد.
مسئول فرهنگی دانشکده فنی و مهندسی آزاد لاهیجان گفت: شاید بیش از آنکه ما بخواهیم اثرگذار باشیم باید تاثیر بگیریم از این مردم خالص و خوش قلب؛ چرا که آنها مورد هجوم فرهنگی قرار نگرفته اند و دچار رخنه های فرهنگی نشده اند.
امیر عسگری با بیان این که اردوهای جهادی یک فرصت بسیار خوبی برای تبیین احکام است، گفت: برگزاری نماز جماعت ولو این که جمعی یک مدت کوتاهی هر روز با هم نماز بخوانند، باعث ایجاد محبت و دوستی و سپس موجب هم افزایی شود.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای جهادی و راهیان نور بسیار تاثیرگذار است؛ چراکه تجربه نشان داده است که نیروهای بسیار ارزنده ای از این اردوهای جهادی و راهیان نور بیرون میآیند که پشتوانه محکمی به لحاظ ظرفیت و قوای انسانی برای نظام و جامعه ایجاد میکند.