به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، پارسا، مسئول قرارگاه فضای مجازی و سایبری بسیج دانشجویی استان البرز گفت: خیلیها معتقدند که در برخورد با فضای مجازی دو راهکار بیشتر وجود ندارد، یا اینکه کلا آن را کنار بگذاریم یا اینکه تمامی مباحثی که هست را قبول کنیم؛ اما ما معتقدیم که راه حل سومی نیز وجود دارد و آن این است که ساختار حاکم بر فضای مجازی را تغییر دهیم و این کاری است که از انقلاب اسلامی بر میآید.
پویا پارسا در خصوص اهمیت فضای مجازی، در جمع دانشجویان افزود: امروزه در سطح دنیا شاهد آن هستیم که نوع جدیدی از زندگی در دل فضای مجازی ایجاد شده است، بنابراین پرداختن به موضوعات حوزه فضای مجازی برای هر دولت و ملتی باید در اولویت باشد.
وی ادامه داد: برخلاف آسیبهای متعددی که در فضای مجازی وجود دارد، فرصتهای زیادی نیز در آن شکل گرفته است که اگر مسئولان بتوانند فضای مجازی را پاک و سالم نگه دارند، بهرهمندی از فرصتهای این حوزه موجبات پیشرفت و توسعه کشور را فراهم خواهد کرد.
پارسا تصریح کرد : زندگی در فضای مجازی امروزه به زندگی دوم مردم تبدیل شده است، لذا این موضوع بسیار حائز اهمیتی است که باید به آن به صورت ویژه پرداخته شود.
وی ادامه داد: در فضای مجازی موجود در دنیا سه لایه وجود دارد؛ دسترسی، مدیریت و حاکمیت که ما همیشه لایه اول و نهایتا لایه دوم را میبینیم و همیشه از لایه سوم که لایه حاکمیت است به سادگی میگذریم؛ اما غافل از آنکه اصلی ترین موضوع در لایه حاکمیت اینترنت و فضای مجازی است.
پارسا افزود: انقلاب اسلامی که توانسته در تمامی عرصههای بزرگ امروزی ورود پیدا کند و همواره موفق باشد باید در این عرصه فضای مجازی نیز ورود پیدا کند.
مسئول قرارگاه فضای مجازی و سایبری بسیج دانشجویی البرز تصریح کرد: وظیفه ما این است که در ابتدا شناخت کافی نسبت به لایههای اینترنت پیدا کرده و در ادامه برای تغییر این لایهها گام برداریم.
وی به دانشجویان توصیه کرد: نهادهایی مانند خانواده و دانشگاه ها در هویت سازی برای افراد باید وارد مدیریت فضای اجتماعی شوند چراکه معنا در ذهن مخاطب است و باید در این زمینه به سواد رسانه ای و ارتقاء مهارت مخاطب فکر کنیم.
پارسا تاکید کرد: مدل درست استفاده از اینترنت و فضای مجازی، راهاندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور و ایجاد شبکه های مجازی ایرانی است؛ یعنی اطلاعات کشور در داخل کشور بچرخد، اما متاسفانه در این زمینه کوتاهی میشود.
وی در پایان از جوانان و آینده سازان ایرانی خواستار شد این موضوع را جدی بگیرند و در راستای ایجاد فضای مجازی سالم و ایرانی تلاش کنند.