همه پرسي آزاد با حضور همه فلسطينيان راهكار پيشنهادي ايران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۱۳۴
رئيس جمهور در جمع نمايندگان جوامع اسلامي در آمريکا:

همه پرسي آزاد با حضور همه فلسطينيان راهكار پيشنهادي ايران است

رئيس جمهوري اسلامي ايران درباره مساله فلسطين گفت: راهكار جمهوري اسلامي ايران براي حل مساله فلسطين برگزاري همه‌پرسي آزاد با حضور همه كساني است كه با هر دين و آئيني، فلسطيني هستند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، رييس جمهوري اسلامي ايران بامداد جمعه ( ظهر پنجشنبه به وقت نيويورك ) در ديدار نمايندگان جوامع اسلامي در آمريکا، به سوالات مختلف در عرصه هاي سياسي، اقتصادي، بين المللي و فرهنگي پاسخ گفت.

اميدواريم شعار تغيير عملي شود
دکتر محمود احمدي نژاد در پاسخ به پرسشي در خصوص آزادي دارايي هاي بلوکه شده ايران در آمريکا ، گفت: ما در حال مبارزه هستيم و آزادي دارايي‌هاي ما تابع شرايط اين مبارزه است اما اميدوارم شعار تغيير که قرار است شامل سياست‌ها شود ، دارايي‌هاي ايران را نيز در بر گيرد.

همه پرسي آزاد با حضور همه فلسطينيان راهكار پيشنهادي ايران
رييس جمهوري اسلامي ايران درباره مساله فلسطين نيز تصريح كرد: راهكار جمهوري اسلامي ايران براي حل مساله فلسطين برگزاري همه‌پرسي آزاد با حضور همه كساني است كه با هر دين و آئيني، فلسطيني هستند و در خصوص مهاجرين يهودي به فلسطين هم دولت مستقل برآمده از رأي مردم فلسطين مي‌تواند تصميم‌گيري كند كه اين راه‌حل عادلانه است.

استقبال از تردد علما و صاحب نظران ايراني و آمريکايي
يکي از حاضران درباره تسهيل تردد علما و صاحب نظران ايراني و آمريکايي سوال کرد که رييس جمهوري اسلامي ايران جواب داد: موضوع تردد انديشمندان بين کشورها حرف خوب و درستي است و ما آماده‌ايم که در اين زمينه اقدام کنيم ولي آمدن ايراني‌ها به آمريکا با مشکلات فراواني مواجه‌ است و آمريکايي‌ها در ارائه ويزا سخت‌گيري‌هاي بيش از حد دارند اما آمدن شما به ايران کار سختي نيست.

ورود بدون مجوز به خاک ايران تخلف بزرگ از قانون
دكتر احمدي نژاد درباره دستگيري 3 تبعه آمريکايي در خاک ايران به جرم ورود غير قانوني ، اظهار داشت: ورود غيرقانوني به خاک کشورها جرم است و فکر مي‌کنم در کشور آمريکا هم اين موضوع مجازات سنگيني در پي دارد.

رييس جمهوري اسلامي ايران با بيان اينکه در همه کشورها قانون حاکم است و قانون در خصوص مجازات متخلفان فصل‌الخطاب قرار مي‌گيرد ، گفت: ما از اينکه عده‌اي در زندان باشند ناراحتيم و در ادعيه خود براي آزادي زندانيان دعا مي‌کنيم.

دكتر احمدي‌نژاد با تأکيد بر اينکه دستگاه قضايي در ايران مستقل است اما وي توصيه مي‌کند در اين زمينه توجه شود ، خاطرنشان كرد: اميدواريم روزي برسد که کسي در زندان نباشد و تخلفي رخ ندهد که زندان در پي داشته باشد اما اتباع دستگير شده آمريکايي با ورود بدون مجوز به خاک ايران ، مرتکب تخلف بزرگ از قانون شده‌اند.

زبان سلاح، بمب، تهديد، تحريم و فشار سياسي زبان خوبي براي گفت وگو نيست
رييس جمهوري اسلامي ايران در خصوص گفت وگوي ايران و آمريکا نيز که محور سخنان يکي از شرکت کنندگان بود ، اظهارداشت:‌ ما مسلمان و اهل منطق هستيم و تصور مي‌کنيم اصل بر گفت وگو است؛ به باور ما زبان سلاح ، بمب ، تهديد ، تحريم و فشار سياسي زبان خوبي براي گفت وگو نيست.

دكتر احمدي‌نژاد تصريح کرد: ما منطقي داريم که حاضريم هرجا آن را ارائه دهيم و در همين سفر امسال و سال گذشته نمايندگي ما درخواست کرد بتوانيم در چند دانشگاه آمريکا حضور يافته و با دانشجويان و اساتيد دانشگاه گفت وگو کنيم اما آمريکايي‌ها موافقت نکردند و ديديد که در دانشگاه کلمبيا چه اتفاقي رخ داد.

رييس جمهوري اسلامي ايران تاکيد کرد: ما از اينکه برويم و منطق قوي اسلامي را ارائه کنيم و حرف ‌ديگران را بشنويم؛ ابايي نداريم و در طول سال هايي که به نيويورک آمدم ، به جز نخستين دوره که برنامه ملاقات داشتم ، در صحن مجمع عمومي سازمان ملل نشستم و سخنان رييس جمهور آمريکا را گوش دادم و ديروز هم حرف هاي اوباما را به طور کامل شنيدم اما در طول اين 5 سال هيچ يک از رؤساي جمهوري آمريکا را نديدم که بنشينند و سخنان ديگران را بشنوند.

دکتر احمدي نژاد گفت: امکان دارد که آنها بگويند ما مي‌رويم و در دفتر کار خود حرف هاي ديگران را گوش مي‌کنيم اما اگر قرار است که افراد در دفتر کار خود بنشينند و از آن طريق گفتمان انجام دهند ، ديگر مجمع عمومي لازم نيست و هرکس مي‌تواند در دفتر خود در کشورش بنشيند و از طريق ويدئو کنفرانس با ديگران صحبت کند.

اوباما فرصت موجود را به خدمت و اصلاح و ايجاد تغيير اختصاص دهد
رييس جمهوري اسلامي ايران در ادامه پاسخ خود درباره گفت وگوي ايران و آمريکا، تاكيد كرد: برخي معتقدند که روي کار آمدن اوباما در آمريکا يک فرصت است اما اين فرصت ، اول براي خود او يک موقعيت است که اين دوره را به خدمت و اصلاح و ايجاد تغيير اختصاص دهد و بعد براي ديگران فرصت به حساب مي‌آيد.

دكتر احمدي‌ نژاد با اعلام استقبال از تعامل سازنده ايران با کشورها ، اظهارداشت: بعد از انتخاب اوباما به رياست جمهوري آمريکا ، براي وي پيام فرستادم و به خاطر اين کار و 30 سال قطع رابطه ، تحت فشار جدي در کشور خود قرار گرفتم ولي در انتخابات ايران که انتظار مي رفت آقاي اوباما پاسخ مثبت دهد ، موضع‌گيري‌هاي آمريکايي‌ها در واقع ادامه سياست‌هاي بوش بود.

رييس جمهوري اسلامي ايران با اشاره به اينکه پيشنهاد براي گفت وگو با اوباما در برابر رسانه‌ها پاسخي از سوي سران کاخ سفيد نداشته است، تصريح كرد: من اعلام کردم که آماده‌ام با آقاي اوباما در برابر رسانه‌ها گفت وگو کنم زيرا معتقدم ملت‌ها به سياستمداراني که پنهاني تصميم‌ مي‌گيرند ، اعتماد ندارند.

آمادگي کارشناسان هسته‌اي ايران براي گفتگو در زمينه خريد اورانيوم
دكتر احمدي نژاد همچنين در پاسخ به سوالي درباره موضوع هسته اي ايران خاطرنشان کرد: کارشناسان هسته‌اي ايران آمادگي دارند براي خريد اورانيوم با غناي 20 درصد مورد نياز براي رآکتور تهران که توليدکننده راديو دارو است ، با کارشناسان هسته‌اي کشورهاي ديگر گفت وگو کنند.

عصبانيت مدعيان و حاميان دموكراسي قلابي از وجود دموكراسي ممتاز و واقعي در ايران
يكي از حاضران درباره انتخابات در ايران سوال كرد كه رييس جمهوري اسلامي ايران در پاسخ با تاكيد براينكه دموكراسي در ايران دموكراسي ممتاز و واقعي است كه خيلي‌ها در دنيا از آن عصباني هستند، اظهار داشت: در انتخابات ايران بالاترين سطح مشاركت صورت گرفت و 85 درصد مردم پاي صندوق‌هاي رأي آمدند و 62 درصد به فرد منتخب رأي دادند در حالي كه در انتخابات آمريكا 51 درصد شركت كردند.

انتخابات با مشاركت بالا نشانه حد بالاي مردم‌سالاري است
دكتر احمدي نژاد تاكيد كرد: كساني كه به دنبال دموكراسي قلابي هستند از انتخابات ايران عصباني شده‌اند و جوسازي كردند در حالي كه انتخابات با مشاركت بالا براي يك نظام سياسي افتخاري بزرگ است و نشانگر حد بالاي مردم‌سالاري است.

رييس جمهوري اسلامي ايران با تاكيد بر اينكه مردم ايران مسلمان، مقيد و پايبند به اصول اخلاقي و اسلامي هستند و حاضر نيستند آخرت خود را به خاطر دنياي ديگران بفروشند، تصريح كرد: انتخابات در ايران توسط مردم برگزار مي‌شود و معتمدين ملت اجرا و نظارت بر انتخابات را برعهده دارند و امكان تقلب به معناي رايج، در ايران وجود ندارد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار