آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۱۷۰۸

ابتکار: اکثر بحران‌های کنونی تقصیر دولت گذشته است

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست معتقد است عدم شناخت درست و کافی مردم باعث تشدید بحران‌ها از قبیل بحران سفره آب‌های زیرزمینی شده است و اکثر بحران‌های کنونی تقصیر دولت گذشته است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی محیط زیست، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در نشست بررسی راهکارهای ارتقای همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و جمعیت هلال احمر که با حضور روسا، معاونان و مدیران ارشد دو سازمان در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، ضمن تاکید بر ضرورت ایجاد آگاهی و انگیزش در سطح جامعه برای حفظ محیط زیست، تصریح کرد: این مهم منجر به اصلاح رفتار و شیوه زندگی فردی و نهایتاً اجتماعی در برخورد و مواجهه با محیط زیست خواهد شد که از جمله مهم ترین نیازهای حال حاضر محیط زیست ایران است.

 

معاون رئیس جمهور ادامه داد: به رغم بحران های متعدد کنونی در حوزه محیط زیست کشور، عموم مردم نه از شناخت درست و کافی برخوردار هستند و نه شیوه مواجهه درست را می دانند به گونه ای که رفتار ایرانیان در حفظ و مصرف انرژی و منابع پایه همچون آب و خاک از جمله بدترین الگوهای رفتاری است.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: همین ناآگاهی، منجر بدان شده که نه تنها واکنش صحیحی در مقابل بحران ها نداریم، بلکه رفتار فردی و اجتماعی ما منجر به تشدید بحران ها شده است.

 

وی ادامه این رفتار اشتباه فردی و اجتماعی در حفظ و مصرف انرژی و منابع پایه را منجر به ایجاد آسیب ها و هزینه های غیرقابل جبران دانست و اظهار کرد: نمونه این اتفاق، حوادثی است که برای سفره های آب زیرزمینی در ایران پیرو برداشت بی رویه و رها بودن مقررات دولتی در دوره گذشته، رخ داده است.

 

ابتکار حداقل 80 میلیارد مترمکعب از بیلان منفی 180 میلیارد متر مکعبی آب های زیرزمینی در ایران را محصول بی تدبیری در دولت گذشته اعلام کرد و افزود: عدم تغییر و اصلاح الگوها و رفتارهای اشتباه، مضاف بر حوزه محیط زیست، لطمات جبران ناپذیری را بر عرصه های مختلف همچون کشاورزی، معیشت، اقتصاد و بهداشت وارد خواهد کرد به گونه ای که موج این آسیب ها، گستره وسیعی را در بر خواهد گرفت.

 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: واقعیت آن است که در سطح فعالیت های روستایی به رغم تاثیر گسترده این حوزه به واسطه فعالیت در کشاورزی، دامداری، مراتع و فرسایش خاک، منابع آب در اختیار و سایر موارد، موفقیت زیادی برای پیام رسانی و همراه کردن جامعه روستایی با اهداف و برنامه های خود نداشته ایم.

 

وی تاکید کرد: با برنامه ریزی دقیق می توان ضمن آموزش و همراه سازی و جذب مشارکت جوامع بومی و محلی به موفقیت هایی در این حوزه دست یافت.

 

ابتکار با تاکید بر لزوم کابردی بودن برنامه ها، تصریح کرد: هدف گذاری مشخص و زمان بندی دقیق از دیگر عناصر متضمن موفقیت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ارزیاب محیط زیست
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹
خوب اره دیگه شما که یه بازدید رفتی خودتو و همه رو انداختی تو تالاب ، عرضه کاری رو ندارین و نکردین که حالا روش حرف بزنیم و ارزیابی کنیم
9
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۷
خوب حالا بگویند خودشان برای بهبود این وضعیت چه کار فوق العاده ای انجام داده اند؟؟؟؟
9
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۷
این حرف ها به خاطر ترس از احمدی نژاده
7
0
داود
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۹
راس میگه تنها راه خلاص شدن از مشکلات توافق هسته ایه

دولت حاج حسنه دیگه

جمع کن این بساطو
6
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۴
وقتی کار ی انجام نمی شه خو ب تنها بهانه اینه همش تقصیر دو لت قبلی است!
5
0
بی نظر
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰
موافقم همه چی تقصیر دولت گذشته است حتی حضور فعلی شما دراین سمت
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار