کد خبر:۴۲۲۱۳۶

برگزاری کنفرانس علمی یک‌روزه داروسازان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

در راستای برگزاری سلسله جلسات بازآموزی‌های مداوم ویژه داروسازان، نشست اصول تجویز و مصرف منطقی فرآورده های دارویی چشمی و پوستی (۲) در تالار ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، دکتر رسول سلطانی عضو هیات علمی و استادیار داروسازی بالینی، در کنفرانس علمی داروسازان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: از اختلالات شایع چشم، کونژنکتیویت است که به معنای التهاب و پرخونی پرده ی ملتحمه می باشد.

 

وی افزود: علل کونژنکتیویت به طور کلی در دو دسته عفونی و غیر عفونی جای داده می شود. کونژنکتیویت عفونی ممکن است باکتریال یا ویروسی باشد. کونژنکتیویت غیر عفونی ممکن است آلرژیک یا غیر آلرژیک باشد.

 

سلطانی تصریح کرد: درمان نوع باکتریال مشتمل بر تجویز آنتی بیوتیک های چشمی و پاک کردن منظم ترشحات (با گاز استریل یا گوش پاک کن) است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه بیان داشت: کونژنکتیویت ویروسی خود محدود شونده بوده و به درمان دارویی ضد ویروسی نیاز ندارد. در این مورد، آنتی هیستامین ها و ضد احتقان های چشمی برای رفع ریزش اشک و پرخونی چشم و لوبریکانت های چشمی برای رفع احساس وجود جسم خارجی در چشم به کار می رود.

 

لازم به ذکر است در ادامه، اختلالات شایع پلک همچون گل مژه و اصول درمان آن ها به تفصیل مورد بحث قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار