آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۲۷۷۵

دانشگاه علوم پزشکي مشهد در تعويض دريچه آئورت بدون باز کردن قفسه سينه به توانمندی رسید

عمل تعويض دريچه آئورت بدون باز کردن قفسه سينه از طريق شريان فمورال (TAVI) به همت جمعي از اعضاي هيات علمي گروه قلب و عروق و جراحي قلب با موفقيت در دانشگاه علوم پزشکي مشهد انجام شد.
دانشگاه علوم پزشکي مشهد در تعويض دريچه آئورت بدون باز کردن قفسه سينه به توانمندی رسید

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، عمل تعويض دريچه آئورت بدون باز کردن قفسه سينه از طريق شريان فمورال (TAVI) با مشارکت تیمی متشکل از دکتر شبستری، فلوشیپ اینترونشنال ،دکتر عباسی، جراح قلب ،دکتر پورزند، فلوشیپ اکوکاردیوگرافی، دکتر سلطانی ودکتر زیرک، بیهوشی قلب، دکتر اشراقی، فلوشیپ اینترونشنال وهمچنین همراهی  دکتر صاحب جمعی از مرکز قلب تهران و دکتر لطفی، استاد دانشگاه آخن آلمان وهمکاری ویژه دکتر معینی پور ودکتر حسینی خواه، جراحان قلب بر روي يک بيمار ۷۰ساله با موفقيت انجام شد.

 

در اين عمل که جديدترين تکنيک عمل دريچه آئورت در دنيا به شمار مي رود، بدون باز کردن قفسه سينه بيمار، از طريق شريان فمورال (TAVI)دريچه قلب بيمار و در مدت يک ساعت تعويض شد.

 

این روش در بيماراني  که بدلیل کهولت سن و شدت بیماری و همراهی بیماریهای دیگر قادر به انجام عمل روتین جراحی قلب باز نمی باشند، مورد تاکید قرار می‌گیرد.

 

همچنین این روش برای دریچه های دیگر قلب مانند میترال ،پولمونر وتری کوسپید در صورت داشتن شرایط انجام پذیر است.

 

عدم مصرف قرص وارفارین بعد عمل جراحی و ترخیص زود هنگام بیمار و بازگشت به کار هرچه سریعتر به زندگی عادی  از مزاياي اين روش به شمار مي‌رود.

 

تا پيش از اين براي تعويض دريچه قلب بيمار، مجبور به بازکردن قفسه سينه بيمار و قرار دادن وي بر روي پمپ قلبي و ريوي بودند که براي بيمار مخاطراتي را به همراه داشت.

 

عمل فوق در سال ۲۰۰۵ برای نخستين بار در دنیا انجام شد و امروزه در چندین مرکز آمریکا واروپا انجام می شود.

 

کشورهای آسیایی در ابتدای تجربه این عمل هستند و خوشبختانه در کشور ما در تهران و دانشگاه علوم پزشکی مشهد نيز امکان دسترسی بیماران به این عمل جدید میسر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار