آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۳۱۷۲
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه دولتی گنبد کاووس:

قیاس صلح امام حسن(ع) با تعامل ایران و استکبار قیاس مع‌الفارق است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دولتی گنبد کاووس گفت: شرایط زمان صلح امام حسن(ع) و شرایط اکنون روابط کشورمان با ۵+۱ تفاوت دارد.

حجت الاسلام علیرضا رحیمی نژاد در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در گرگان، در رابطه به پیوند صلح امام حسن (ع) با شرایط امروز کشور گفت: صلح امام حسن (ع) واکاوی و بازخوانی جدید می‌خواهد.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه دولتی گنبد کاووس با بیان اینکه در زمان امام حسن (ع) شرایط جنگ فراهم نبود، تصریح کرد: در زمان سومین امام معصوم شیعیان حتی در خانه حضرت هم نزدیک‌ترین اصحاب و یاران به واسطه تطمیع و تهدید معاویه از ایشان روی برگرداندند و با این امام همام دشمن شدند در این شرایط اگر امام (ع) جنگ می‌کردند نه تنها خودشان بلکه هر چه شیعه وجود داشت به شهادت می‌رسیدند.

 

وی با بیان اینکه صلح کریم اهل بیت (ع) ارتباطی با مذاکرات هسته‌ای کشور ما ندارد، بیان داشت: در مذاکرات هسته‌ای همه به فرمان رهبری در کنار دولت ایستاده‌اند بنابراین قیاس این دو، قیاسی مع الفارق است چرا که در آن زمان بهترین کار صلح بود اما اکنون که باران داخلی همه به حمایت از دولت ایستاده اند و حتی مقام معظم رهبری شخصا حمایت خود را علنی فرمودند صحبت از صلح جایی ندارد چرا که این ملت تا پای جان هم که شده بر عقاید و ارزش‌ها و عزت خود استوار می‌مانند.

 

حجت الاسلام رحیمی نژاد با تأکید بر اینکه تعامل با صلح فرق دارد، متذکر شد: رهبری و مردم در کنار دولت ایستاده‌اند تا دشمن بر ما تسلط پیدا نکند دولت نیز باید با قدرت این عزت را حفظ کند درست است ما در حوزه‌های مختلف اقتصادی و سیاسی نیاز به تعامل داریم؛ اما این تعامل باید همراه با عزت باشد ولی قطعا صلح ذلیلانه برای کشور و دولت مشکل ایجاد کرده و بی شک نتایج خوب اقتصادی و یا حتی سیاسی هم در پی نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار